Juuri synnyttänyt herttuatar Meghan astui kameroiden eteen – sen jälkeen yksi vaiettu asia oli kaikkien huulilla

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghan astui miljoonien silmäparien eteen luonnollisuutta hehkuvassa tyylissään – ja antoi synnytyksen jälkeisen vauvavatsansa näkyä.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät voineet pidätellä innostustaan esitellessään esikoispoikansa maailmalle keskiviikkona iltapäivällä.

Herttuatar saapui kameroiden eteen valkoisessa, hihattomassa Wales Bonnerin mekossa. Kuten USA Today huomioi, tuore äiti hymyili asukokonaisuudessa, joka ei peitellyt ollenkaan synnytyksen jälkeistä vatsaa.

Ja miksi olisikaan pitänyt? Yleensä tosin olemme tottuneet, että kuninkaalliset astuvat synnytyksen jälkeen miljoonien silmäparien eteen viimeistä piirtoa myöden täydellisinä – jopa liiankin täydellisinä. Siksi Meghanin rehellinen ja aito esiintyminen onkin nyt sulattanut ihmisten sydämet.


Yhdysvaltalaislehti huomauttaakin, että synnytyksen jälkeen vatsan palautuminen voi kestää muutamasta viikosta yli kuukauteen. Siksi kaksi päivää sitten synnyttäneellä Meghanilla oli kaikki edellytykset olla peittelemättä vatsaansa, olipa hän kuninkaallinen tai ei.


Useat ovatkin sosiaalisen median puolella huomanneet aivan saman asian.

Ihmiset ovat Twitterissä kommentoineet ja kehuneet feministiksikin tunnustautuneen Meghanin ulostuloa rohkeaksi ja naisia voimaannuttavaksi. Myös USA Today -lehden mukaan Meghanin asuvalinta korostaa ihanalla tavalla luonnollisuutta – ja tekee herttuattaresta entistä samastuttavamman.
– Rakastan sitä, että Meghan tuli kuviin yrittämättä peittää synnytyksen jälkeistä vauvavatsaa. Ehdoton ikoni. Tuolta 99 prosenttia naisista näyttää synnytyksen jälkeen, ja hän auttaa tekemään siitä normaalia. Hän näyttää upealta ja suorastaan hehkuu. Voimaa hänelle ja kaikille naisille!
– Tiedättekö, että kuvan upeudesta huolimatta rakastan eniten sitä, että Meghan on pukeutunut mekkoon, joka näyttää hänen vauvakumpunsa. Vatsa ei katoa sillä sekunnilla, kun vauva syntyy. Rakastin sitä, että hän korostaa tätä asiaa.
– Meghan näyttää kauniilta. Hänestä näkee, että hän oli edelleen kivuissaan. Rakastin sitä, että hän antoi raskauden jälkeisen olotilansa näkyä ylpeydellä. Ja että hän jakoi hetken meidän kaikkien kanssa.

Yleensä kuninkaalliset naiset ovat turvautuneet vähemmän tyköistuviin asuihin saapuessaan maailman eteen synnytyksensä jälkeen.


Toisenlaisiakin esimerkkejä löytyy. Esimerkiksi prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine edusti prinssi Georgen synnytyksen jälkeen heinäkuussa 2013 vaaleansinisessä mekossa, joka antoi vatsan seudun näkyä kokonaan. Tällöin maailma kuohahti, koska kuninkaalliset oli totuttu näkemään viimeistä piirtoa myöten täydellisinä.

Myös Kate sai kuitenkin runsaasti ylistystä valinnastaan, ja nyt herttuatar Meghan näyttääkin kulkevan samoja jalanjälkiä. Hieman samansuuntaista tyyliä on suosinut myös Williamin ja Harryn äiti, edesmennyt prinsessa Diana.


Vauvan syntymän kunniaksi kameroihin tallentui myös historiallisesti harvinainen ja upea otos, jossa kuningatar Elisabet ja prinssi Philip tervehtivät kuninkaallisen perheen uusinta tulokasta.

Pienokainen lepää herttuatar Meghanin sylissä, ja vierellä seisoo hänen äitinsä Doria Ragland. Isoisänsä vieressä seisoo ylpeä isä prinssi Harry.

Ota kantaa

Mitä mieltä sinä olit herttuatar Meghanin raskauden jälkeisestä tyylistä?

Upea kannanotto! 74% Jaa a, enpä tiedä 17% Ei vakuuttanut 8%
Ääniä yhteensä 22392

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt