Herttuatar Meghanin katkera siskopuoli Samantha rikkoi hiljaisuuden – anelee pääsevänsä mukaan kuninkaallisen vauvan elämään

Julkaistu:

Herttuatar Meghan synnytti maanantaina esikoispoikansa, ja päivää myöhemmin hänen siskonsa Samantha Markle oli jo äänessä.
Ilouutinen Sussexin herttuaparin esikoispojan syntymästä tavoitti heti maanantaina myös herttuatar Meghanin kotikonnut Yhdysvalloissa.

Ei mennyt aikaakaan, kun rapakon takana asuvan herttuattaren suorasukainen siskopuoli Samantha Markle, 54, älähti jo medialle. Samanthalla ja Meghanilla on yhteinen isä, Thomas Markle, 74, joka on myös kohauttanut useaan otteeseen mediatempauksillaan.

Samantha antoi tuttuun tyyliinsä pian lapsen syntymän jälkeen haastattelun Daily Mailille, ja kertoi olevansa erittäin iloinen siskonpoikansa syntymästä.

Hän vakuutti koko Yhdysvalloissa asuvan perheen olevan erittäin innoissaan valtameren takana syntyneestä sukulaispojasta.

– Hänestä kasvaa varmasti erinomainen mies, Samantha totesi.


Samaan hengenvetoon hän kuitenkin aneli herttuatarta pitämään yhteyttä ikääntyvään Thomas-isään.

– Elämä on liian lyhyt, Samantha paukautti.

Samanthan mukaan hän ja hänen isänsä ovat toistuvasti yrittäneet ottaa yhteyttä herttuattareen. Samantha aneleekin nyt Meghania päästämään heidät, ja erityisesti Thomas-isän, mukaan vauvan elämään.

– Olemme hieroneet sopua. Nyt on Meghanin vuoro, Samantha väitti.

Samantha kertoi toivovansa, että aikuisten välillä kuohuneet kohut voitaisiin unohtaa vauvan vuoksi.

– Tämä on historiallisesti hieno hetki. Vaikka meillä aikuisilla on selvittämättömiä asioita, haluaisin, että kaikki tulevat toimeen keskenään, Samantha sanoi.


Marklen riitaisia perhe on ollut vähän väliä otsikoissa milloin minkäkin kahnauksen takia, ja jokainen syyttää toistaan likaisesta välirikosta.

Kun Meghan ja Harry menivät naimisiin toukokuussa 2018, häissä ei nähty muita Meghanin sukulaisia kuin hänen äitinsä Doria. Samantha-sisko, Thomas-isä ja velipuoli Thomas Markle Jr. loistivat poissaolollaan.

Juuri ennen häitä brittilehdet narauttivat Thomas-isän myyneen paparazzikuvia itsestään häävalmistelujen parissa ja tahkonneen niillä muhkean summa rahaa. Myöhemmin kävi ilmi, että kuvakohun takana oli Samantha.

Hän on myös uhannut kirjottavansa hänestä kaksi paljastuskirjaa Meghanista ja ilmestynyt kutsumatta Kensingtonin palatsin porteille.

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoinen syntyi maanantaiaamuna ja painoi 3,2 kiloa. Pienokainen saapui maailman kello 7:26 Suomen aikaa.

Etukäteen kerrottiin, että Meghan synnyttäisi kotona, mutta maanantaina Daily Mail uutisoi, että hänet kuljetettiinkin sunnuntaina salaa sairaalaan synnyttämään. Herttuattaren haaveet kotisynnytyksestä jäivät siis lehden mukaan toteutumatta.

The Sun -lehti selvitti, millainen sairaala, jossa Meghanin väitetään synnyttäneen, on. Lehden mukaan kyseessä on todellinen luksussairaalassa, jossa on tarjolla hulppeat puitteet, ensiluokkaista palvelua ja herkullista ruokaa. Brittimedian mukaan samassa naisten- ja lastensairaalassa ovat synnyttäneet myös muun muassa Victoria Beckham ja Liz Hurley.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt