Lontoon ylle yli 170 metrin korkeuteen toteutettiin näyttävä onnittelu prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille

rac

Julkaistu:

Onnittelut perheenlisäyksestä näkyivät kauas Lontooseen.
Britanniasta saatiin maanantaina jo viikkokaupalla odotettuja uutisia, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan tiedottivat Instagram-tilillään, että he ovat saaneet pojan.

Lapsi syntyi kello 7.26 Suomen aikaa ja painoi syntyessään 3 kiloa ja 200 grammaa.

– Tämä on ollut elämäni uskomattomin kokemus ja hienompaa kuin olisin koskaan voinut kuvitella, Harry iloitsi Windsorin linnan edustalla kertoessaan medialle esikoisensa syntymästä.

Lue lisää: Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapsi syntyi

Tieto prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapsen syntymästä otettiin Britanniassa ja maailmalla riemumielin vastaan. Silmäätekevistä onnittelijoiden runsaslukuiseen rintamaan liittyivät muun muassa Britannian pääministeri Theresa May sekä Barack Obaman vaimo Michelle Obama.

Perheenlisäyksen johdosta nähtiin Lontoon Fitzrovian kaupunginosassa myös varsin näyttävä onnittelu, kun 191 metrin korkeuteen kohoavan BT Towerin katonrajassa sijaitsevalle näytölle heijastettiin pitkälle näkynyt onnitteluteksti. Rakennuksen kerrotaan olevan 177 metrin mittainen kun tornin katolta alkava antenni jätetään laskematta.

– Onnea Harry ja Meghan. Poika tuli, tekstissä luki.


Teletorni valmistui vuonna 1964, ja valmistuessaan se oli sekä Lontoon että koko Ison-Britannian korkein rakennus. Tuosta tittelistä BT Tower joutui luopumaan vasta 16 vuotta valmistumisensa jälkeen, kun NatWest Tower ohitti ensiksi mainitun muutamilla metreillä kun antennien korkeutta ei lasketa. Vuonna 2000 teletornin katolle asennettiin 7-väriset näytöt, jotka on sittemmin täysin uusittu. Rakennuksen 34. kerroksessa sijaitsee ravintola, joka pyörii tornin keskiakselin ympäri.

Lue myös: Harryn ja Meghanin poika sulatti koko somen – miljoonia tykkäyksiä ja satoja tuhansia viestejä muutamassa tunnissa: ”Paras maanantai ikinä!”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt