Harryn ja Meghanin poika sulatti koko somen – miljoonia tykkäyksiä ja satoja tuhansia viestejä muutamassa tunnissa: ”Paras maanantai ikinä!”

Julkaistu:

somevauva
Sussexin herttuaparin esikoinen on aiheuttanut varsinaisen somemylläkän, vaikka häntä ei olla vielä edes esitelty julkisuudessa.
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen on syntynyt. Poika painoi syntyessään 3 kiloa ja 200 grammaa. Lapsen tarkka syntymäaika on kello 7.26 Suomen aikaa.
Meghan ja Harry jakoivat vauvauutisensa ensimmäisenä omalla Instagram-tilillään. Julkaisu keräsi vain muutamassa tunnissa yli kaksi miljoonaa tykkäystä ja satoja tuhansia onnitteluviestejä eri sosiaalisen median alustoilla.


Sussexin herttuatarparin Instagram-tiliä seuraa jo yli kuusi miljoonaa käyttäjää, kun aamulla luku oli vielä noin viisi miljoonaa.
Julkaisu ponnahti hetkessä yhdeksi Instagramin suosituimmista.

– Paras maanantai ikinä!

– Emme voisi olla innostuneempia perheenlisäyksestänne! Paljon rakkautta ja terveyttä matkallenne. Olette mahtava duo!

– Paljon onnea! Hän on varmasti upea poika!

Myös Twitterissä uutiset keräsivät kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleenjakoja.
Pienokainen sai lämpimän vastaanoton myös julkisuuden henkilöiltä. Vauvaa onnittelivat somessa muun muassa Michelle Obama ja Theresa May.

Instagramin suosituimman julkaisun titteliä ovat vuoroillaan pidelleet muun muassa Kardashian-klaaniin kuuluva sometähti Kylie Jenner julkaistuaan ensimmäisen kuvan esikoisensa kanssa. Julkaisulla on yli 18 miljoonaa tykkäystä, joten kuninkaallisella vauvalla on vielä hieman kirittävää.Tykätyin otos kuvapalvelussa tällä hetkellä on kuitenkin kuva kananmunasta. Kuva nousi tosin tykätyimmäksi laajan somekampanjan seurauksena. Siitä on tykännyt tämän jutun julkaisuhetkellä 53 miljoonaa tykkäystä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt