Hollywoodin supertähtiä, olympiaurheilijoita, tv-juontajia ja sydänystäviä – kenet Harry ja Meghan valitsevat pojalleen kummiksi?

Julkaistu:

kuka kummiksi?
Kenestä kummi vastasyntyneelle kuninkaalliselle vauvalle, sitä pohditaan nyt kuumeisesti.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa maanantaina. Kun tieto pojan syntymästä lähti leviämään uutisvälineissä, myös arvailut hänen kummeistaan alkoivat käydä kuumina.
Kuninkaallisilla on tavannut olla kuusi kummia, jotka ovat paljastuneet vasta kastetilaisuudessa. Näin käynee myös Meghanin ja Harryn pojan tapauksessa, mutta brittimedia on jo ehtinyt esittää valistuneita arvauksia.

Yhdeksi kummiksi Meghanin puolelta veikataan Jessica Mulroneyta, joka on herttuattaren parhaita ystäviä ja tämän epävirallinen stylisti.


Kanadalaisen tv-juontaja Ben Mulroneyn puoliso on niin läheinen Meghanin kanssa, että hänen tyttärensä Ivy, 4, toimi morsiusneitona Meghanin ja Harryn häissä. Ivyn veljet John ja Brian olivat puolestaan sulhaspoikina, The Daily Mail kertoo.

Toinen mahdollinen kummi on muotisuunnittelija Misha Nonoo.


Meghan ja Nonoo ovat ystäviä pitkältä ajalta. Nonoo suunnitteli t-paidan, jota Meghan käytti esiintyessään ensimmäistä kertaa julkisuudessa prinssi Harryn kanssa. Nonoon sanotaan jopa toimineen koko kuninkaallisen romanssin alullepanijana.

Kolmas kummi Meghanin puolelta saattaa olla Benita Litt.


Litt on Meghanin omien kummilasten äiti ja hänen kerrotaan olevan läheinen Meghanin äidin kanssa. Litt on lomaillut yhdessä Meghanin kanssa ja he viettivät joulua yhdessä vuonna 2016.

Neljäs mahdollinen kummi voi olla Meghanin opiskelukaveri Lindsay Roth.


Roth ja Meghan opiskelivat Illinoisissa ja Roth toimi Meghanin kaasona.

Vetoa voisi lyödä myös sen puolesta, että Hollywood-tähti George Clooneyn vaimo Amal Clooney on yksi kummeista.


Ihmisoikeusjuristi Amal Clooney nähtiin parin häissä ja hänen kerrotaan pitävän säännöllisesti yhteyttä Meghaniin.

Parin yhteinen ystävä Violet von Westenholz voi myös saada kunnian toimia kummina.


Violet von Westenholz on alppihiihtäjä Piers von Westenholzin tytär. Piers puolestaan on prinssi Charlesin hyvä ystävä. Violet on Harryn lapsuudenystävä ja hän tapasi Meghanin toimiessaan Ralph Laurenin lehdistöpäällikkönä.

Harryn puolelta tyrkyllä kummiksi on Mark Dyer.


Dyeria kutsutaan yleisesti Harryn ”toiseksi isäksi” ja hän oli Harrylle suuri tuki ja turva prinsessa Dianan kuoltua.

Kummin tehtävät voivat mennä myös Mike ja Zara Tindallille.


Harry ja Zara ovat serkuksia ja heidän välinen siteensä juontaa juurensa aina molempien lapsuuteen. Harryn kerrotaan esitelleen Miken ja Zaran toisilleen Sydneyssä vuonna 2003.


Harryn kummilapsen isä Jake Warren on myös mukana kummikaavailuissa. Prinsessa Dianan kummipoika Jake kasvoi yhdessä Harryn kanssa ja heidät nähdään edelleen säännöllisesti yhdessä.


Kummiksi voi päästä myös Harryn ystävä Nicholas Van Cutsem, joka on ollut Harryn ja Williamin ystävä lapsuudesta saakka.

Harrya ja Williamia lapsena hoitanut Tiggy Pettifer on myös mukana kummipuheissa. Samoin Harryn vanha koulukaveri Charlie Van Straubenzee, sekä jo lapsuudesta Harryn tuntenut Tom Inskip.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt