Catherine ja William kokivat Intian-kiertueella sellaisen yllätyksen, että kumpikin tarvitsi jälkeenpäin drinkin

Julkaistu:

Kuninkaalliset joutuivat tiukkaan paikkaan Intian matkallaan.
Prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine joutuivat ottamaan tiukan drinkin yhtä tujakan tapahtumaketjun päätteeksi Intian vierailullaan.

Pari matkasi Intiassa vuonna 2016 seitsemän päivää tavaten paikallisia ja oppien organisaatioista ja hyväntekeväisyysjärjestöistä.

Mirror-lehti uutisoi, että parin vierailulla Kazirangan kansallispuistossa sattui, jotain joka todella jäi mieleen. Kuninkaallisten vieraillessa Myanmaria ravisteli 6,9 magnitudin maanjäristys. Se oli niin voimakas, että maa tärisi Kazirangassa saakka.


Seurue oli juuri kirjautumassa hotelliin, kun maa alkoi täristä.

– Kattokruunut heiluivat, ja meidät evakuoitiin hotellista hyvin hyvin nopeasti, kuninkaallisten kanssa samaan seurueeseen kuulunut Katie Nicholls kertoi.

Herttua ja herttuatar eivät olleet seurueen mukana, vaan olivat ulkona majassa, joka lepäsi puisien jalkojen päällä.

– Se oli kauhistuttava hetki heille.

– William tarvitsi sen jälkeen tiukan drinkin, samoin kuin Kate.

Parille ei käynyt mitään, heidän tiedotettiin olevan turvassa ja kiertue jatkui sen jälkeen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.


Kate ja William viettivät hiljattain kahdeksatta hääpäiväänsä.

Pari tapasi St. Andrewsin yliopistossa 2000-luvun alussa, jossa he molemmat opiskelivat. Kun nuori Kate Middleton lipui catwalkille koulun muotinäytöksessä, oli William myyty. Pari alkoi seurustella pari vuotta myöhemmin ja kihlautui lokakuussa 2010. Kihlasormuksena toimi Williamin edesmenneelle äidille, prinsessa Dianalle kuulunut kaunis sormus.

Parin häät olivat vuoden seurapiiritapahtuma. Onnea ovat sittemmin täydentäneet kolme lasta George, Charlotte, ja Louis.