Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät hääpäiväänsä – kaikki alkoi, kun nuori Kate lipui catwalkille: satumainen rakkaus kiteytyy 14 kuvaan

Julkaistu:

hääpäivä
Herttuaparin häitä juhlittiin Lontoossa 29. huhtikuuta 2011.
Prinssi William ja herttuatar Catherine juhlivat maanantaina hääpäiväänsä. Rakastetun herttuaparin hulppeita häitä juhlittiin päivälleen kahdeksan vuotta sitten Lontoon Westminster Abbeyssa. Parin rakkaus leimahti kuitenkin jo vuosia aiemmin.

Catherine ja William tapasivat St. Andrewsin yliopistossa 2000-luvun alussa, jossa he molemmat opiskelivat. Kun nuori Kate Middleton lipui catwalkille koulun muotinäytöksessä, oli William myyty. Pari alkoi seurustella pari vuotta myöhemmin ja kihlautui lokakuussa 2010. Kihlasormuksena toimi Williamin edesmenneelle äidille, prinsessa Dianalle kuulunut kaunis sormus.

Williamin ja Catherinen häät olivat valtava mediatapahtuma, ja ne televisioitiin ympäri maailman. Catherine hurmasi ihmiset upealla, norsunluunvärisellä morsiuspuvullaan ja pari hehkui onnea.

Pari vuotta myöhemmin heidän suhteensa koki suuren muutoksen, kun esikoispoika ja Britannian tuleva hallitsija, prinssi George syntyi heinäkuussa 2013.

Georgea seurasi prinsessa Charlotte, jonka syntymää juhlittiin toukokuussa 2015. Cambridgen herttuaparin perhe täydentyi kolmannella lapsella viime keväänä, kun pikkuprinssi Louis saapui maailmaan juuri ennen vanhempiensa hääpäivää, 23. huhtikuuta.

14 kuvaa Williamin ja Catherinen liiton varrelta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt