Prinssi William heitti ilmoille tyhjentävän kommentin Harryn ja Meghanin perheenlisäyksestä – ”Minulla ei ole hajuakaan”

Julkaistu:

odotettu vauva
Prinssi William teki kaksipäiväisen vierailun Uuteen-Seelantiin ja sai vastailla siellä fanien uteluun kuninkaallisesta vauvasta.
Britannia odottaa tällä hetkellä henkeä pidätellen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen syntymää. Brittimedia on arvellut, että Meghanin laskettu aika olisi huhtikuussa ja toukokuun lähestyessä kuhina mahdollisen synnytyksen ympärillä on kasvanut jatkuvasti.

Meghan on ollut äitiyslomalla jo reilun kuukauden ajan eikä häntä ole nähty siksi julkisuudessa. Toistaiseksi ei myöskään ole kerrottu, että herttuattaren synnytys olisi käynnistynyt tai odotettu pienokainen olisi syntynyt.
Hello! Magazinen mukaan prinssi William otti asiaan kantaa lyhyesti ja ytimekkäästi vierailullaan Uuteen-Seelantiin. William teki tällä viikolla kaksipäiväisen matkan Aucklandiin ja Christchurchiin kunnioittaakseen Christchurchin terrori-iskujen uhreja.

Kaupungissa sijaitsevaan moskeijaan tehtiin maaliskuussa isku, jossa kuoli 50 ihmistä.

Williamia hänen vierailullaan tervehtineet innokkaat kuninkaallisfanit tiedustelivat prinssiltä, oliko Harryn ja Meghanin vauva jo syntynyt tai oliko tällä jotakin tietoa asiasta. William vastasi uteluihin tyhjentävästi ja totesi, että vaikka lapsi olisi syntynyt, hän tuskin olisi kuullut siitä.

– Minulla ei ole puhelintani mukana, minulla ei ole hajuakaan. Te tiedätte tätä menoa siitä ennen minua, William totesi ihmisille Hello!:n mukaan.


Lehden mukaan William vieraili sunnuntaina Harryn ja Meghanin uudessa kodissa, Frogmore Cottagessa. Peoplen mukaan William ja herttuatar Catherine osallistuivat Windsorissa pääsiäisen kunniaksi järjestettyyn jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen herttuapari piipahti katsomassa, miten Meghan voi.

Peoplen mukaan William pääsi viikonloppuna myös ensi kertaa katsomaan Harryn ja Meghanin vastikään remontoitua uutta kotia.


Meghan ei osallistunut muun kuninkaallisen perheen tavoin pääsiäisenä järjestettyyn jumalanpalvelukseen äitiyslomansa vuoksi. Prinssi Harry sen sijaan on edustanut ahkerasti vielä tälläkin viikolla.

Hello!:n mukaan hän saapui torstaina Lontoossa järjestettyyn ANZAC-päivän jumalanpalvelukseen yhdessä herttuatar Catherinen kanssa. Hello!-lehden mukaan Harryn työtehtävät kielivät siitä, ettei Meghanin synnytys ole näyttänyt merkkejä käynnistymisestä.

Huhujen ja sisäpiirilähteiden mukaan Meghan haluaisi luonnollisen kotisynnytyksen. Kuninkaallisten äitien suosimassa St. Maryn sairaalan Lindo-siivessä Meghan ei tietojen mukaan ainakaan synnytä, vaan mahdollinen sairaala olisi lähempänä uutta kotia, Frogmore Cottagea Windsorissa.

Lasta ei mediatietojen mukaan mahdollisesti myöskään esiteltäisi heti medialle ja kansalle. Tämä on herättänyt erilaisia salaliittoteorioita siitä, että vauva olisi jopa saattanut jo syntyä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt