Herttuatar Meghanin synnytyksestä paljastui taas lisätietoja – suurta päivää varten on kaksi erityistä vaatimusta: ”Hän on järkkymätön”

Julkaistu:

synnytys
Brittimedian mukaan herttuatar Meghan on luonut melko tarkat reunaehdot esikoisensa syntymälle.
Sussexin herttuapari elää jännittäviä aikoja: heidän esikoisensa syntymä lähestyy päivä päivältä. Erityisesti brittimediat ovat seuranneet silmä tarkkana prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin raskauden loppuvaihetta.

Nyt Daily Mail kertoo lisää yksityiskohtia herttuattaren tarkoin varjellusta synnytyksestä. Lehden mukaan joogaa ja meditaatiota harrastava herttuatar on kertonut haluavansa vesisynnytyksen.

Vesisynnytystä pidetään brittilehden asiantuntijoiden mukaan äidille sopivana vaihtoehtona, mikäli aiemmissa synnytyksissä ei ole ilmennyt ongelmia tai komplikaatioita.


Herttuattarella on myös toinen hienovarainen toive: hänen kerrotaan haluavan ehdottomasti naislääkärin huolehtimaan synnytyksen etenemisestä. Esimerkiksi prinssi Harryn isoveljen, prinssi Williamin ja hänen puolisonsa herttuatar Catherinen lapset ovat syntyneet maailmaan kuninkaallisen synnytyslääkärin Guy Thorpe-Beestonin avustuksella.

Meghan on kuitenkin lehtitietojen mukaan todennut, että hän haluaa synnytykseensä naislääkärin. Meghanin harkitsemia vaihtoehtoja olisivat brittimedian mukaan alan naisammattilaiset Charlotte Deans, Mina Savvidou tai Natasha Singh.

– Meghan sanoi, ettei halua miestä. Hän on järkkymätön sen suhteen, että hän haluaa oman henkilökuntansa paikalle. Se jätti osan meistä hieman hämmentyneiksi, brittilehdelle on paljastettu.


Brittilehdet uutisoivat jo aiemmin, että Meghan ei synnytä kuninkaallisten perinteiden mukaan St. Maryn Lindo-siivessä, vaan yksityisesti heidän kotiaan lähempänä sijaitsevassa sairaalassa.

Yksityisempi synnytys ei ole tavatonta julkisuuden henkilöiden keskuudessa, ja ainakin Amal Clooneyn ja Cheryl Tweedyn tiedetään synnyttäneen yksityisessä sairaalasiivessä. Yksityisyyden hintalappu voi tosin kivuta jopa 15 000 puntaan.


Jo aiemmin kerrottiin, että herttuatar Meghan on päättänyt synnyttää lapsensa eri paikassa kuin esimerkiksi prinsessa Diana ja herttuatar Catherine ovat tehneet, ja näin rikkoa vuosikymmenien perinteen.

Jo neljän vuosikymmenen ajan Britannian kuninkaalliset ovat synnyttäneet St. Maryn sairaalan Lindo-siivessä. Nyt herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn väitetään päätyneen siihen, että synnytyssairaala sijaitsee lähempänä heidän Windsorissa sijaitsevaa kotiaan.

– Tämä lapsi ei tule syntymään Lindo-siivessä, lähde kertoi muutama viikko sitten The Sunille.


Moni kuninkaallisfani kohahti myös silloin, kun brittimediat uutisoivat, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat heidän tietojensa mukaan päättäneet juhlia lapsensa syntymää yksityisesti.

Telegraph-lehti kirjoitti, että herttuaparin uskotaan julkaisevan lapsesta ensimmäisen kuvan pari päivää syntymän jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt