Herttuatar Meghan sai lapsena äidiltään suloisen lempinimen, joka on käytössä edelleen

Julkaistu:

Kuninkaallinen lempinimi
Herttuatar Meghan on läheinen äitinsä Doria Raglandin kanssa.
Herttuatar Meghan on nykyisin aikuinen nainen, joka on naimissa prinssin kanssa, mutta se ei estä hänen äitiään kutsumasta tytärtään lapsuuden lempinimellä, kirjoittavan muun muassa Daily Mail ja Mirror.

Doria Ragland, 62, on aina ollut läheinen tyttärensä Meghanin kanssa. Dorian odotetaankin lentävän Britanniaan, kun Mehganin ja prinssi Harryn esikoinen syntyy.


Herttuattaren setä Joseph Johnson, 59, antoi Daily Mailille haastattelun, jossa kertoi herttuatar Meghanin perhetaustasta. Josephin mukaa Doria opetti Meghanin rakastavaksi ja ystävälliseksi. Doria myös opetti tyttärelleen, että avuliaisuus ja rohkeus ovat elämässä tärkeitä.

Dorian tyttärelleen lapsuudessa antama lempinimi ”Kukkanen” on mitä herttaisin ja herttuattaren sedän mukaan käytössä edelleen.

Kun Doria sai tietää, että Meghan ja Harry menevät naimisiin, tämä käytti tyttärestään lapsuudesta tuttua lempinimeä.


– Olimme kaikki todella ällistyneitä, jopa shokissa. Paitsi Doria, joka oli innoissaan. Doria sanoi vain ”Minun pieni Kukkaseni! Miten tämä voi olla totta? Minun Kukkasestani tulee prinsessa”, Joseph kertoi lehdelle.

Vaikka herttuatar Meghan ja prinssi Harry haluavat pitää lapsensa syntymän yksityisenä, sanoo Joseph silti, että uuden aseman tuoma huomio on Meghanille mieluista.

– Hän pitää huomiosta. Hollywood on valmistellut hänet siihen hyvin, joten hän kyllä selviää siitä, Joseph sanoi.

– Olen lukenut, että jotkin Harryn entisistä tyttöystävistä eivät kestäneet sitä syynäämistä, mutta siitä mitä minä olen kuullut Dorialta, voi päätellä, että Meghan rakastaa sitä.


Meghan rikkoo pitkän perinteen

Julkisuudessa on spekuloitu jo jonkin aikaa, ettei Meghan tulisi synnyttämään lastaan Saint. Maryn sairaalan synnytysosastolla. Sairaalassa ovat syntyneet prinssi Williamin kuin herttuatar Catherinen lapset, sekä aikoinaan myös Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan lapset.

Brittimedia uskoo, että Meghan ja Harry valitsevat kotisynnytyksen.

Hovin julkaisemassa tiedotteessa Harry ja Meghan kertoivat julkistavansa tiedon lapsensa syntymästä kun aika on, mutta lasta ei esitellä heti yleisölle.

– Sussexin herttuapari on hyvin kiitollinen ihmisille saamistaan onnentoivotuksista ympäri maailmaa, hovin tiedotteessa kerrottiin.

– Heidän kuninkaalliset korkeutensa ovat tehneet päätöksen pitää vauvan syntymään liittyvät valmistelut yksityisenä. He odottavat innoissaan, että pääsevät kertomaan synnytyksen alkamisesta ihmisille. Sen jälkeen he tiedottavat lapsen syntymästä ja kertovat lapsen sukupuolen, painon ja syntymäajan.

Telegraph-lehti kirjoitti, että herttuaparin uskotaan julkaisevan lapsesta ensimmäisen kuvan pari päivää syntymän jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt