Ilosta hihkuva prinsessa Estelle, 7, pääsi syöttämään kirahvia – eläintarha julkaisi harvinaisen yhteispotretin Ruotsin kuninkaallisista naisista

Julkaistu:

Kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle vierailivat itävaltalaisessa eläintarhassa.
Itävalta sai huhtikuun alussa arvovaltaisia vieraita, kun Ruotsin kuninkaallisen perheen naiset vierailivat Wienissä yksityisellä matkallaan. Prinsessa Estelle pääsi nauttimaan matkan aikana erilaisista nähtävyyksistä äitinsä kruununprinsessa Victorian ja isoäitinsä kuningatar Silvian kanssa.

Yksi matkan kohokohtia oli vierailu eläintarhassa. Svensk Damtidgninen -lehden mukaan kolme kuninkaallista sukupolvea vierailivat Itävallan pääkaupungissa sijaitsevassa The Tiergarten Schönbrunn -eläintarhassa, joka on maailman vanhin toiminnassa oleva eläintarha.

Unohtumaton vierailu huipentui hyväntuuliseen ja melko harvinaiseen yhteispotrettiin, kun isoäiti, äiti ja tytär poseerasivat kameralle. Eläintarha oli niin otettu kuninkaallisista vieraistaan, että he julkaisivat virallisilla Instagram-sivuillaan potretin kolmikosta. Yhteiskuvasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kuvassa ilosta hihkuva Estelle syöttää äitinsä Victorian avustuksella suurta kirahvia. Ylpeä isoäiti, kuningatar Silvia, hymyilee kaksikon vierellä.
Eläimet ovat lähellä pikkuprinsessa Estellen sydäntä, ja siksi yksi vierailu eläintarhassa lienee ollut reissun tärkeimpiä kohokohtia.

Kotimaassaan Ruotsissa eläinrakkaan Estellen tiedetään nauttivan erityisesti ratsastamisesta läheisellä hevostallilla. Prinsessa Estellellä on myös oma valkoinen poni, Viktor, jonka hän sai kolme vuotta sitten.

– Estelle rakastaa hevostaan. Hän on aina auttamassa sen huolehtimisesta, tallilta on paljastettu ruotsalaislehdille.

Prinsessa Estelle on päässyt Ruotsissa tutustumaan perinteisen hevosharrastuksen lisäksi myös espanjalaiseen ratsastustyyliin. Wienissä sijaitsee yksi maailman vanhimpia espanjalaisia ratsastuskouluja, joten ruotsalaislehden mukaan on hyvin mahdollista, että prinsessa Estelle on päässyt nauttimaan matkansa aikana koulun yksityistunneista.

Myös prinsessa Madeleinen tiedetään olevan erittäin innokas hevosharrastaja, joten ehkä rakkaus hevosiin on kulkeutunut prinsessa Estellelle tädin myötä.
Estelle täytti helmikuun lopussa 7 vuotta. Hovi julkaisi tällöin suloisia otoksia prinsessasta veljensä prinssi Oscarin kanssa. Pikkukuninkaalliset olivat päässeet Viktor-ponin kanssa ajelulle, ja vauhtia riitti.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat kertoneet ruotsalaislehdille Estellen olevan hevosten ja eläimien lisäksi hyvin kiinnostunut urheilusta ja harrastavan esimerkiksi golfia.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt