Meghanin ja Harryn työntekijät kihisevät kiukusta: henkilökunnalle lätkäistiin yllättävä kielto – keksivät herttuaparille ivallisen lempinimen

Julkaistu:

brittihovi
Windsorin linnassa kuohuu, sillä työntekijät joutuvat nyt maksamaan parkkimaksun, jos he mielivät käydä vapaa-ajallaan linnan mailla.
Sussexin herttuaparin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin muutto Windsorin linnan mailla sijaitsevaan Frogmore Cottageen ei ole hovin syväkurkkujen mukaan sujunut ongelmitta, brittilehdet kertovat.

The Sun ja Daily Mail kertovat Windsorin linnan työntekijöiden olevan erittäin näreissään siitä, että herttuapari on kieltänyt heitä käyttämästä kotinsa läheisyydessä olevaa parkkipaikkaa.

Daily Mailin mukaan Windsorin linnan työntekijät ovat aikaisemmin saaneet käyttää aivan Frogmore Cottagen vieressä olevaa yksityistä parkkipaikkaa. Nyt Harry ja Meghan ovat kieltäneet sen käytön ja jatkossa työntekijät joutuvat jättämään autonsa 1,6 kilometrin päässä sijaitsevalle julkiselle parkkipaikalle.

Hovintyöntekijät joutuvat jatkossa myös maksamaan 11 euroa päivässä parkkipaikan käytöstä.


The Sun kertoo, että hämmennystä ja kiukkua on herättänyt myös se, että osa hovin työntekijöistä on saanut luvan käyttää Frogmore Cottagen parkkipaikkaa, osa ei. Näppejään nuolemaan jääneet työntekijät joutuvat siis tarpomaan läpi kartanon maita päästäkseen Windsorin linnan golfklubille.

Nimettömänä pysyttelevä työntekijä kertoo The Sunille, että he ovat aikaisemmin saaneet pelata krikettiä linnan mailla, mutta nyt he pelkäävät herttuaparin kieltävän heiltä senkin ilon.

– Se, että olemme vihaisia ja pettyneitä, on vähättelyä, hovissa kihistään.

– Voimme vain olettaa, että Meghan ja Harry eivät halua ikkunasta ulos katsoessaan meidän autojamme ja meitä työntekijöitä. Kohta meiltä kielletään varmasti krikettikin. Tämä on ihan naurettavaa.


Hovista paljastetaan The Sunille, että hovin työntekijät ovat antaneet herttuaparille ivallisen lempinimen.

– Kaikki kutsuvat heitä NIMBYksi, joka on lyhenne lauseesta ”Not in Meghan’s back yard” (suomeksi Ei Meghanin takapihalla).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt