Brittimedia: Harry ja Meghan rikkovat pitkän kuninkaallisen perinteen – eivät heti esittele esikoislastaan kansalaisille

Julkaistu:

Hovi tiedottaa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin aikovan juhlistaa pienokaisensa syntymää perhepiirissä.
Jo vuosikausien ajan britit ovat päässeet juhlistamaan kuninkaallisten vauvojen syntymää synnytyssairaalan edustalla. Esimerkiksi prinssi William ja herttuatar Catherine ovat esitelleet lapsensa pian syntymän jälkeen sairaalan edustalla odottaneelle medialle ja yleisölle. Nyt perinne katkeaa, sillä Sussexin herttuapari prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat brittimedian mukaan tiedottaneet, että he aikovat juhlia lapsensa syntymää yksityisesti.


Julkisuudessa on spekuloitu jo jonkin aikaa, ettei Meghan tulisi synnyttämään lastaan Saint. Maryn sairaalan synnytysosastolla. Sairaalassa ovat syntyneet prinssi Williamin kuin herttuatar Catherinen lapset, sekä aikoinaan myös Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan lapset.

Brittimedia uskoo, että Meghan ja Harry valitsevat kotisynnytyksen.


Hovin julkaisemassa tiedotteessa Harry ja Meghan kertovat julkistavansa tiedon lapsensa syntymästä kun aika on, mutta lasta ei esitellä heti yleisölle.

– Sussexin herttuapari on hyvin kiitollinen ihmisille saamistaan onnentoivotuksista ympäri maailmaa, hovin tiedotteessa kerrotaan.

– Heidän kuninkaalliset korkeutensa ovat tehneet päätöksen pitää vauvan syntymään liittyvät valmistelut yksityisenä. He odottavat innoissaan, että pääsevät kertomaan synnytyksen alkamisesta ihmisille. Sen jälkeen he tiedottavat lapsen syntymästä ja kertovat lapsen sukupuolen, painon ja syntymäajan.

Telegraph-lehti kirjoittaa, että herttuaparin uskotaan julkaisevan lapsesta ensimmäisen kuvan pari päivää syntymän jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt