Ystävä paljastaa Meghanin rohkean suunnitelman – haluaa kuningatar Elisabetin kaltaisen synnytyksen: ”Se on hänen suosikkivaihtoehtonsa”

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin synnytysvalmistelut ovat täydessä käynnissä.
Herttuatar Meghanin laskettu aika lähestyy ja spekulaatiot lapsen syntymiseen kuin kasvamiseen liittyvistä teemoista ovat ottaneet aivan uusia kierroksia.

Jo aikaisemmin kerrottiin, kuinka Meghan aikoo rikkoa 40 vuotta kestäneen perinteen ja synnyttää hänen ja prinssi Harryn esikoisen sairaalassa lähempänä Windsorissa sijaitsevaa uutta kotia.

Nyt brittilehdet kertovat Meghanin haluavan synnyttää kotona. Edellisen kuninkaallisen synnytyksen kotona on suorittanut kuningatar Elisabet kaikkien neljän lapsensa kanssa. Hän sai lapset Buckinghamin palatsissa tai Clarence Housessa.


Jo neljän vuosikymmenen ajan Britannian kuninkaalliset ovat synnyttäneet St. Maryn sairaalan Lindo-siivessä. Nyt herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn väitetään päätyneen siihen, että synnytyssairaala sijaitsee lähempänä heidän Windsorissa sijaitsevaa kotiaan.

– Tämä lapsi ei tule syntymään Lindo-siivessä, lähde kertoi The Sunille.
Daily Mailin haastattelemien ”ystävien” tietojen mukaan Sussexin herttuapari ei ole rajannut edelleenkään pois sairaalassa synnyttämisen mahdollisuutta. Lehtitietojen mukaan pari tiedostaa, että yli 35-vuotiaana synnyttävillä naisilla on kohonnut riski ennenaikaiseen synnytykseen tai komplikaatioon, kuten keisarinleikkaus.

Brittimedian haastatteleman ”amerikkalaisystävän” tietojen mukaan Meghanin, 37 vuotta, raskaus on sujunut hyvin mutkattomasti. Herttuatar harrastaa edelleen joogaa ja on erittäin hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi Meghan ei näe syytä siihen, miksi ei voisi synnyttää kotona omassa rauhassaan.


Kotisynnytyksessä Meghan voisi synnyttää ilman kivunlievitystä. Hänellä olisi myös mahdollisuus lisähappeen, lämpimään kylpyyn, synnytysaltaaseen ja hypnosynnytykseen, josta Meghan on ollut kovin kiinnostunut.

– Se on hänen suosikkivaihtoehtonsa, mutta luonnollisesti se riippuu siitä, kuinka hän voi lähempänä synnytystä, lähde kertoi.

Viime viikolla brittilehdisto uutisoi, että Harry ja Meghan haluavat mahdollisimman vähän apua kuningattaren lääkäreiltä, kirurgi–gynekologi Alan Farthingilta ja Guy Thorpe-Beestonilta.

– Mitä synnytykseen tulee, jokainen nainen on erilainen ja saa päättää, mikä on hänelle parasta. Kuningattaren tiimi osallistuu synnytykseen, mutta ei ole vielä varmaa, kuinka näkyvästi, asiaa pohdittiin mediassa.


Harry ja Meghan muuttivat viime viikolla uuteen asuntoonsa Windsorissa. Sussexin herttuaparin uusi koti on Windsorin linnan tiluksilla sijaitseva Frogmore Cottage.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uusi koti on peräisin 1800-luvulta, ja se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta ja Kensingtonin palatsista. Frogmore Cottage on lahja kuningatar Elisabetilta.

Herttuaparin uutta kotia on kunnostettu viime kuukaudet urakalla, jotta pari pääsi muuttamaan sinne ennen esikoisensa syntymää.
Lue lisää elämästä brittihovissa ja kuningatar Elisabetista Ilta-Sanomien uudesta erikoisjulkaisusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt