Kuninkaalliset kihlat tiedossa? Prinsessa Beatrice näyttäytyi avoimesti miljonääripoikaystävänsä kanssa – supina alkoi heti

Julkaistu:

kuninkaalliset
Koska hääkellot soivat? Prinsessa Beatricen odotetaan menevän kihloihin miljonääripoikaystävänsä kanssa hetkenä minä hyvänsä.
Prinssi Andrew, herttuatar Sarah Ferguson, ja prinsessa Beatrice viettivät perheen kesken ylellistä viikonloppua Bahrainissa, jossa seurue seurasi Grand Prix-kilpailua. Mukaan oli kutsuttu myös prinsessa Beatricen italialainen poikaystävä Edoardo Mapelli, joka ei ole aiemmin esiintynyt avoimesti perheen kanssa.

Näky sai britit hihkumaan ihastuksesta, sillä innokkaimmat toivovat uusia prinsessahäitä. Parin suhteen syvenemisestä ja kihlautumista on toivottu ja odotettu siitä saakka, kun prinsessa Beatricen sisko Eugenie avioitui viime syksynä.


Seuraavia prinsessahäitä on toivotaan jo ensi vuodelle, jolloin Beatricen ja Edoardon toivotaan ottavan askeleen eteenpäin suhteessaan.

Edoardon kerrotaan pyörineen Beatricen ystäväpiirissä vuosia ennen kuin suhde muuttui romanssiksi. Pari on seurustellut viime syksystä lähtien. Edoardo on tehnyt miljoonansa kiinteistöbisneksellä. Aiemmin jo naimisissa olleella miehellä on taaperoikäinen poika.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun he näyttäytyvät avoimesti yhdessä osana perhettä. Ystävät ennustavat hääkellojen soivan piakkoin, lähde paljastaa Daily Mail-lehdelle.Lempeä saattoi olla matkassa ilmassa muillakin, sillä prinssi Andrewn ja Sarahin suhteen on kerrottu myös lämmenneen. Jopa niin paljon, että lähteen mukaan he ovat nykyään erottamattomat.

Fergien tiedottaja kiirehti tyrmäämään huhut.

– Mikään ei ole muuttunut – he ovat edelleen keskenään vain hyviä ystäviä, tiedottaja sanoi People-lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt