Prinssi Harry ja herttuatar Meghan liittyivät Instagramiin – julkaisivat heti ennennäkemättömiä kuvia - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan liittyivät Instagramiin – julkaisivat heti ennennäkemättömiä kuvia

Harry ja Meghan ovat liittyneet Instagramiin.

2.4.2019 17:51

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat perustaneet oman Instagram-tilinsä. Sussexin herttuaparin tilillä on Instagramin virallinen sinetti. Myös aiemmin parin kuulumisista yhdessä Cambridgen herttuaparin kanssa kertonut Kensingtonin palatsin tili julkisti uutiset.

Päivityksen kuvia voi selata painamalla otoksen päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.

– Tervetuloa viralliselle Instagram-tilillemme. Olemme innoissamme, että saamme jakaa asioita työstämme, hankkeistamme, tärkeistä tiedotteistamme ja tästä mahdollisuudesta selvittää ongelmakohtia. Kiitämme teitä tuestanne ja toivotamme teidät tervetulleeksi, Harryn ja Meghanin allekirjoittamassa kuvatekstissä kerrotaan.

Päivityksessä on useita ennennäkemättömiä kuvia herttuaparista. Ensimmäisen, seuraajan tervetulleeksi toivottavan virallisen otoksen jälkeen nähdään runsaasti tunnetta herättäviä kuvia Harrysta ja Meghanista muun muassa tervehtimässä lapsia ja veneilemässä sekä Harrysta työntämässä norsua.

Kuvakollaasi päättyy parin selän takaa otettuun dramaattiseen mustavalko-otokseen, jossa kaksikko vilkuttaa ihmismassoille parvekkeelta.

Harryn ja Meghanin tili on saanut vajaassa tunnissa satoja tuhansia seuraajia. Jopa Instagramin virallinen tili yltyi toivottamaan esikoisensa hetkellä minä hyvänsä saavan parin tervetulleeksi.

– No mutta hei! Tervetuloa. Olemme niin iloisia, että olette täällä, kuvapalvelun tili kirjoittaa kommentissa.

Kuva itsessään on kerännyt hetkessä yli 50 000 tykkäystä ja tuhansia yllättyneitä kommentteja.

Meghan ja Harry saavat esikoisensa hetkenä minä hyvänsä.­

Uudistuksen myötä herttuaparien Instagram-tilinä tunnettu Kensington Royal siirtyy pelkästään prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen käyttöön. Tilillä on yli 7 miljoonaa seuraajaa.

Uutiset herttuaparin omasta tilistä julkistettiin myös Kensingtonin palatsin omalla tilillä. Päivityksessä selvitettiin myös ero herttuaparien Instagram-tilien välillä.

Uudistus tukee herttuaparien päätöstä jakaa hovinsa kahtia. Brittihovi tiedotti muutama viikko sitten herttuaparien erottaneen taloutensa omiksi yksiköikseen. Kuningatar Elisabet hyväksyi uuden talouden Harrylle ja Meghanille. Myös prinssi Charles on tukenut päätöstä.

Päätöksen myötä Harryn ja Meghanin hovi siirtyy Kensingtonin palatsista Buckinghamin palatsiin, missä myös kuningattaren asioita hoidetaan. Williamin ja Catherinen hovi pysyy Kensingtonin palatsissa, missä he myös asuvat kolmen lapsensa kanssa.

Brittihovin jäsenillä ei ole lupa pitää mitään omia henkilökohtaisia sosiaalisen median tilejä. Meghan joutui luopumaan kaikista sosiaalisen median tileistään avioiduttuaan Harryn kanssa toukokuussa 2018. Samalla näyttelijänä uraa luonut nainen joutui poistamaan suositun The Tig -bloginsa. Ennen tätä hän ehti kirjoittaa blogiaan monen vuoden ajan.

Meghan julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia liittyen muun muassa joogaan ja terveyteen. Hän kirjoitti blogissaan arjestaan rehellisesti ja vitsikkäästi.

Voit lukea lisää elämästä brittihovissa ja kuningatar Elisabet II:sta Ilta-Sanomien uudesta erikoisjulkaisusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?