Herttuatar Catherinelta tivattiin perheenlisäyksestä ja raskaushuhuista – vastasi oitis salaperäisellä sutkautuksella

Julkaistu:

perhe
Catherinelta tiedusteltiin, odottaako hän mahdollisesti neljättä lastaan. Herttuatar ei jäänyt sanattomaksi, vaan veti prinssi Williamin heti mukaan soppaan.
Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin nuorimmainen, pikkuprinssi Louis täyttää ensi kuussa vuoden. Parilla on lisäksi 3-vuotias Charlotte-tytär ja 5-vuotias George-poika. Kolmesta lapsesta huolimatta herttuatar Catherine saa yhä jatkuvasti kyselyitä siitä, kasvaako kuninkaallinen perhe vielä yhdellä jäsenellä.

Brittilehtien mukaan kuninkaallisfanit epäilevät, että Catherine saattaisi olla jälleen raskaana. The Mirrorin mukaan häneltä udeltiin raskaushuhuista ja perheenlisäyksestä jälleen viime viikolla, kun hän vieraili Pyhän Patrickin päivän kunniaksi Pohjois-Irlannissa.

Innokas yleisö huuteli herttuattarelle kysymyksiä ja tervehdyksiä, ja eräs paikalla ollut kysyi Mirrorin mukaan häneltä, odottiko hän neljättä lastaan? Herttuatar ei häkeltynyt tilanteessa, vaan vastasi oitis ovelasti.

– Minä luulen, että William olisi hieman huolissaan, hän tokaisi pilke silmäkulmassa uteluihin neljännestä lapsesta.

Catherine ei selittänyt tarkemmin, mitä hän tarkoitti sutkautuksellaan. Kolme alle kouluikäistä lasta tuovat kuitenkin prinssiparille epäilemättä paljon puuhaa ja iloa, ja ehkä hän uskoo, että neljäs lapsi olisi prinssi Williamille jo liikaa.


Vaikka Catherine ja William eivät hankkisikaan lisää lapsia, kasvaa Britannian kuninkaallinen perhe tänä keväänä ainakin yhdellä, kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen syntyy.

Brittilehtien mukaan Meghanin laskettu aika olisi aivan pian, mahdollisesti huhtikuun aikana. Hovi ei ole tiedottanut tarkkaan, milloin Sussexin herttuattaren esikoinen syntyy. Meghan jäi äitiyslomalle maaliskuun puolivälissä.

Harryn ja Meghanin lapsi syntyy keskelle kuninkaallisten lasten syntymäpäiviä, sillä prinssi Louis täyttää vuoden 23. huhtikuuta ja prinsessa Charlotte viettää 4-vuotispäiväänsä 2. toukokuuta. Prinssi George puolestaan juhlii synttäreitään 22. heinäkuuta, jolloin hän täyttää kuusi vuotta.

Kuninkaallisten lapset ovat viime vuosina syntyneet perinteisesti St. Maryn sairaalan yksityisessä Lindo-siivessä. Koko Catherinen lapsikatras syntyi ylellisessä synnytyssairaalassa, mutta Meghanin epäiltiin synnyttävän muualla, mahdollisesti kotona.

Tuoreimpien tietojen mukaan Lindo-siiven henkilökuntaa on kuitenkin kielletty pitämästä vapaata huhtikuussa ja Meghan saattaisi sittenkin synnyttää siellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt