Viileät välit kuopattu? Herttuatar Catherinen huhutaan järjestävän Meghanille vauvakutsut – merkittävä ero ensimmäisiin juhliin

Julkaistu:

vauvakutsut
Yhdet ylelliset vauvakutsut eivät olleet tarpeeksi herttuatar Meghanille, joka suunnittelee nyt täyttä päätä jo toisia juhlia. Huhujen mukaan niitä emännöi herttuatar Catherine.
Herttuatar Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry odottavat esikoistaan. Laskettua aikaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta pienokaisen syntymä lähestyy koko ajan.

Helmikuussa herttuatar pääsi nauttimaan ylellisistä ja erittäin kalliista vauvajuhlistaan New Yorkin sydämessä. Juhlille tuli yksityislentoineen ja juhlatiloineen hintaa liki puoli miljoonaa euroa.

Meghan ei kuitenkaan tyydy tähän. Brittilehti Mirrorille vuodettujen tietojen mukaan herttuatar aikoo järjestää vielä toiset vauvakutsut ennen esikoisensa syntymää.


Sisäpiiritietojen mukaan kutsuja emännöisi itse herttuatar Catherine. Siinä missä ensimmäiset juhlat olivat New Yorkissa järjestetty suuri spektaakkeli, olisi sisäpiiritietojen mukaan toiset vauvakutsut tarkoitus pitää intiiminä pienen piirin juhlina.

– Tiedossa on yksityiset vauvaan keskittyvät juhlat Meghanin läheisille Iso-Britanniassa, ja Kate emännöi juhlia, sisäpiiristä paljastetaan Us Weeklylle.

Toiset vauvakutsut pidetään vaatimattomammin herttuattaren uudessa kotimaassa Iso-Britanniassa, ja paikalle kutsutaan vain kourallinen Meghanin läheisimpiä ihmisiä. Kutsuttujen joukossa on totta kai Meghanin Yhdysvalloissa asuva äiti Doria Ragland, joka on tyttärensä kanssa erittäin läheinen.

Lisäksi kutsuvieraslistalla huhutaan olevan muun muassa herttuattaren ystävä Victoria Beckham.

– Doria lentää vauvajuhliin Iso-Britanniaan. Siitä tulee intiimi, viiden tai kuuden ihmisen juhla, sisäpiiristä kuiskutellaan.


Mikäli huhut herttuatar Catherinen emännöimistä vauvakutsuista pitävät paikkansa, on kyseessä merkittävä virstanpylväs herttuattarien suhteessa.

Viime kuukausina huhut kaksikon välirikosta ovat nimittäin velloneet valtoimenaan. Huhut prinssi Williamin ja prinssi Harryn viilenneistä väleistä, sekä herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välirikosta ovat velloneet kiivaina Britanniassa jo pitkään.

Herttuattarien huhuttiin joulun alla jo solmineen ”välirauhan”, mutta brittilehdistön lähteet tyrmäsivät lopulta väitteet. Kaksikon on väitetty riitautuneen alunperin jo viime keväänä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla. ”Äärimmäisen erilaisiksi” kuvaillut herttuattaret ovat kuitenkin harvinaisissa yhteisissä edustustilaisuuksissa pitäneet naamansa peruslukemilla ja edustaneet sulassa sovussa.


Herttuatar Meghanin ensimmäiset, erittäin suureelliset vauvakutsut New Yorkissa herättivät pahennusta briteissä. Viisipäiväiset kemut huipentuivat upeassa kattohuoneistossa järjestettyihin vauvakutsuihin, joille osallistui liuta maailmankuuluja naisia, kuten Amal Clooney ja Serena Williams.

Yksityiskoneella lentämiseen, kattohuoneiston vuokraan ja muihin järjestelyihin hupeni helposti peräti 440 000 euroa. Vaikka varoja ei maksettukaan suoraan brittiläisten pussista, vaan verorahojen sijaan herttuattaren ystävät kustansivat koko lystin, oli spektaakkeli silti omiaan aiheuttamaan närkästystä jopa brittihovin uskollisimmissa faneissa.


Vauvakutsut leimattiinkin nopeasti ”pettymykseksi” ja ”iskuksi päin tavallisten kansalaisten kasvoja”. Jotkut syyttivät herttuatarta tekopyhäksi, sillä hän on puhunut aiemmin paljon köyhien puolesta ja osallistunut köyhyyttä vähentäviin kampanjoihin. Myös ilmastoaktivistit osoittivat mieltään juhlien johdosta.


Suorapuheisuudestaan tunnettu tv-juontaja Piers Morgan otti kohuun kantaa kuvailemalla herttuattaren vauvajuhlia yksinkertaisesti ”pröystäileviksi”.

– Meillä briteillä ole tapana järjestää vauvakutsuja. Syntymättömälle vauvalle järjestetyt juhlat täynnä maailmankuuluja vieraita ovat jotain, mikä saa varmasti kuningatar Elisabetinkin ihmettelemään, että mistä oikein on kysymys, Morgan latasi brittilehdessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt