Meghan ja Catherine käyttävät hurjia summia luksusvaatteisiinsa – rahat herttuattarien asuihin tulevat yllättävältä taholta

Julkaistu:

tyyli
Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine ovat maailman kuumimpia tyyli-ikoneja. Heidän pukeutumisensa nieleekin sievoisen summan rahaa. Se, kuka lystin maksaa, voi yllättää.
Maailmasta ei löytyne kovinkaan montaa naista, joka ei kadehtisi Cambridgen herttuatar Catherinen tai Sussexin herttuatar Meghanin vaatekaappien sisältöä. Herttuattaret edustavat usein Alexander McQueenin, Givenchyn sekä Carolina Herreran kaltaisten luksusmuotitalojen luomuksissa.

Catherinen ja Meghanin vaatteita koristaa kuitenkin usein myös sievoisella summalla varustettu hintalappu. Edustusasut, joita herttuattarien päällä nähdään, voivat toisinaan maksaa jopa useita satoja euroja. Herttuatar Meghanin on kerrottu käyttäneen vaatteisiinsa vuodessa noin 450 000 euroa.

Yksi Britannian polttavampia kysymyksiä onkin jo pitkään ollut se, kuka lystin oikein kustantaa? Hello!-lehti uutisoi vastikään, että mies kalliiden vaatehankintojen on kuka muukaan, kuin prinssi Charles.


Brittilehden mukaan Cornwallin herttua rahoittaa vuosittain sekä vaimonsa, herttuatar Camillan että Cambridgen sekä Sussexin herttuaparien vaateostokset.

Lähteet eivät paljasta, mikä on Charlesin vuosittain edustusasuihin käyttämä kokonaissumma. Mistään aivan pienestä summasta tuskin lienee kuitenkaan kysymys herttuattarien maun tuntien.


Varat herttuattarien vaatteisiin tulevat prinssi Charlesin hallinnoimasta Duchy of Cornwall -nimellä kulkevasta yksityisestä omaisuudesta, jolla prinssi voi rahoittaa läheistensä sekä omaa elämäänsä. Sen historia yltää aina vuoteen 1337 ja se käsittää hehtaareittain maatalousmaata, kiinteistöjä ja tiloja.

Hello!:n mukaan rahoja ja omaisuutta hallitsee kruununperijä, tällä hetkellä siis prinssi Charles. Viime vuonna omaisuus tuotti liki 25 miljoonaa euroa.

Cosmopolitanin mukaan Meghan joutui maksamaan vaatteensa itse, kunnes hän avioitui Harryn kanssa. Kihlauksen aikana hovi tai prinssi Charles eivät osallistuneet tulevan herttuattaren asujen hankitaan, vaan hän vastasi itse kaikista kuluista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt