Herttuatar Meghan jäi äityslomalle! Edusti viimeisessä tilaisuudessa ennen lapsen syntymää – tätä se tarkoittaa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghan jäi äityslomalle! Edusti viimeisessä tilaisuudessa ennen lapsen syntymää – tätä se tarkoittaa

Julkaistu: 14.3.2019 18:54

Brittimedian mukaan herttuatar Meghanilla ei ole edustustilaisuuksia ennen lapsen syntymää.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen laskettu aika lähenee humisten. Hovi on tiedottanut lapsen syntyvän keväällä, mutta tarkempaa laskettua aikaa ei olla kerrottu julkisuuteen. Myös pienokaisen sukupuoli on yritetty pitää visusti salassa.

Vanity Fair kertoo nyt useiden brittimedioiden tavoin, että Meghan olisi jäänyt äitiyslomalle. Tieto perustuu siihen, että Meghanille ei olla asetettu virallisia edustustilaisuuksia ennen lapsen syntymää.

Lehtitietojen mukaan ajankohta tarkoittaisi sitä, että lapsen laskettu aika olisi huhtikuun lopulla. Meghania ei siis nähtäisi edustustilaisuuksissa yli kuukauteen.

Meghan edusti maanantaina myös vihreässä.

Hovi ei ole vahvistanut äitiyslomaa. Daily Mailille Buckinghamin palatsista varmistettiin kuitenkin, että Meghanilla ei ole virallisia edustustilaisuuksia sovittuna lähiaikioina. Hän saattaa kuitenkin osallistua yksityisiin tilaisuuksiin.

Brittimediassa on myös vihjailtu, että Meghan saattaisi käydä tervehtimässä vielä ystäviään New Yorkissa ennen pienokaisen syntymää.

Jos tiedot pitävät paikkaansa, Meghanin viimeisiksi edustuspäiväksi jäi maanantaina järjestetty Kansainyhteisöä juhlistava jumalanpalvelus ja juhlapäivän muut edustustilaisuudet.

Lontoon Westminster Abbeyssa järjestetty tilaisuus kokosi yhteen kuninkaallisen perheen sekä Britannian silmäätekeviä sekä vieraita ympäri maailman. Jumalanpalveluksessa juhlistettiin nykypäivän Kansainyhteisön 70-vuotista taivalta ja siihen kuuluvia 53 maata.

Meghan puki jumalanpalvelukseen ylleen vaalean asukokonaisuuden.

Paikalle saapuivat Kansainyhteisön johtajana toimiva kuningatar Elisabet, prinssi Charles, herttuatar Camilla, prinssit Harry ja William sekä Meghan ja Catherine.

Meghan oli valinnut jumalanpalvelukseen ylleen Victoria Beckhamin vaatemallistosta kermanvärisen leningin, jota koristi ketjukuviointi. Asun viimeisteli vaalea takki sekä näyttävä hattu. Daily Mailin mukaan Meghanin asu oli noin 9 000 punnan eli yli 10 500 euron arvoinen.

Meghan vieraili päivän aikana myös Canada Housessa, missä hän tapasi prinssi Harryn kanssa nuoria Britanniassa asuvia kanadalaisia. Hän oli vaihtanut tilaisuuteen vihreän leningin ja takin.

Meghanin ja Harryn on määrä muutta Windsorin linnan alueella sijaitsevaan Frogmore Cottageen ennen heidän esikoisensa syntymää. Parin lähipiiristä paljastettiin lehdille, että pariskunta haluaa lisää tilaa vauvan syntyessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?