Ruskettunut prinsessa Madeleine kuvattiin onnellisena uimarannalla – Chris loistaa poissaolollaan

Julkaistu:

kuninkaalliset
Ruotsin prinsessa Madeleine vietti ihanaa rantapäivää kahdestaan kuopuksensa Adriennen kanssa. Chris ja perheen muut lapset eivät olleet mukana.
Ruotsin kuningasparin kuopus, 36-vuotias prinsessa Madeleine asuu tällä hetkellä perheensä kanssa aurinkoisessa Floridassa.

Madeleine vietti viime sunnuntaina päiväänsä yksivuotiaan pikku Adrienne-tyttärensä kanssa Miamissa uimarannalla.

Päivettynyt ja onnellisen oloinen Madeleine vietti rannalla aikaa leikkien ja kävellen pienen tyttärensä kanssa. Madeleinella oli 27 asteen helteessä yllään rennot kesävaatteet ja suuri olkihattu.


Expressen-lehti kirjoittaa, että Floridassa Ruotsin prinsessa voi viettää päiväänsä vapaasti rannalla, jossa on paljon muitakin ihmisiä, koska häntä ei tunnisteta Yhdysvalloissa niin helposti. Ulkomailla lasten kanssa on helpompaa viettää rauhassa aikaa julkisilla paikoilla.

– Koko kuninkaallinen perhe arvostaa ulkoilua, aktiivista elämäntyyliä ja vapaasti luonnossa liikkumista suuresti, hovin tiedotuspäällikkö Margaret Thorgren kommentoi Expressenille.


Madeleinella on takanaan työläs alkuvuosi. Hän on ollut Ruotsissa järjestämässä yhdessä äitinsä kuningatar Silvian kanssa tämän perustaman Childhood-järjestön 20-vuotisjuhlallisuuksia, sekä markkinoinut omaa tuoretta lastenkirjaansa kotimaassaan.

Madeleine ja Chris kertoivat viime elokuussa, että he aikovat muuttaa lastensa kanssa Floridaan asumaan. Sitä ennen he asuivat Lontoossa Chrisin työn vuoksi.

Pariskunta perusteli Floridassa asumisen sopivan nyt hyvin heidän elämäntilanteeseensa, koska kukaan kolmesta lapsesta ei ole vielä kouluikäinen.

Lehdet kertoivat aiemmin, että Chris myi Palm Beachilla sijainneen luksushuvilansa 3,1 miljoonalla eurolla. Sitten he ostivat Madeleinen kanssa uuden huvilan Miamista.

”Chris pitää Ruotsista”


Madeleine tunnetaan oman tiensä kulkijana, joka on aina tehnyt asiat oman mielensä mukaan. Prinsessan muutto New Yorkiin vuonna 2010 herätti paheksuntaa ruotsalaisissa, joiden mielestä prinsessan paikka on kotimaassaan. Ulkomaille muuton jälkeen prinsessa on viettänyt vuosittain lyhyitä aikoja Ruotsissa, yleensä kesäisin.

Madeleine on kiiruhtanut kommentoimaan, että hänen miehensä Chris pitää Ruotsista suunnattomasti ja että he saattavat hyvinkin jossain vaiheessa muuttaa yhdessä Ruotsiin asumaan.

– Puhumme usein muutosta Ruotsiin. Chris pitää Ruotsista, hänellä on siellä useita ystäviä, ja hän pitää ruotsalaisesta kulttuurista ja ruoasta. Uskon, että muutamme tulevaisuudessa Ruotsiin. Emme vain tiedä milloin, Madeleine on aiemmin sanonut haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt