Hovin sisäpiiristä yllätyspaljastus: Meghan valmis hautaamaan sotakirveen isän kanssa – järjestelee salaista tapaamista - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Hovin sisäpiiristä yllätyspaljastus: Meghan valmis hautaamaan sotakirveen isän kanssa – järjestelee salaista tapaamista

Esikoistaan odottava Meghan aikoo pyytää isäänsä ja siskoaan vierailulle Britanniaan.

Julkaistu: 13.3.2019 12:55

Herttuatar Meghan on lehtitietojen mukaan valmis antamaan anteeksi isälleen ja siskolleen.

Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen välirikko voi pian olla historiaa, hovin sisäpiiriläiset kertovat Daily Mailille.

Marklen sukudraamaa on seurattu kiihkeästi brittilehdissä ja Meghanin isä Thomas Markle on syyttänyt tyttärensä hylänneen perheensä toukokuisten häiden jälkeen.

Herttuatar Meghanin lähipiiriin kuuluva henkilö sanoo Daily Mailille, että Meghan on viimeinkin valmis unohtamaan vihanpidon, ja hän on kutsunut Thomas-isänsä ja siskopuolensa Samantha Marklen vierailulle Britanniaan. Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen laskettu aika huhtikuussa ja lähipiirin mukaan Meghan toivoo vauvan syntymän korjaavan perheen tulehtuneet välit.

– Meghan ymmärtää median aiheuttamat paineet ja on surullinen siitä, mitä hänen perheensä on joutunut kestämään, lähipiiristä sanotaan Daily Mailille.

– Hän aikoo kutsua perheensä kylään kun vauva on syntynyt. Sisko Samantha mukaan lukien.

Marklen suvusta etenkin siskopuoli Samantha Markle on suhtautunut hyvin vihamielisesti Meghaniin. Hän on syyttänyt siskoaan pyrkyriksi ja väittänyt herttuattaren kääntäneen selkänsä koko perheelleen. Sisko on myös uhonnut kirjoittavansa paljastuskirjan, jossa hän kertoo kuinka häikäilemätön ja juonitteleva Meghan on.

Thomas Markle on syyttänyt Meghanin olleen se, joka katkaisi yhteydenpidon häneen.

Meghan on läheisten kertoman perusteella kuitenkin nyt valmis antamaan kaiken anteeksi.

– Meghan toivoo ja rukoilee, että vauvan syntymä tuo perheen yhteen.

Miten käy Samantha Marklen paljastuskirjalle, jos hän tekee sovinnon Meghanin kanssa?

Intiimi kirje paljasti Meghanin tuskan

Thomas Markle kuohutti Britanniaa antamalla helmikuussa Meghanin käsinkirjoittaman kirjeen brittilehdille. Lehdet julkaisivat useita otteita surumielisestä kirjeestä, jossa Meghan kirjoitti rakastavansa ja kaipaavansa isäänsä. Hän kuvaili isän särkeneen hänen sydämensä miljooniin palasiin.

Harryn ja Meghanin esikoinen syntyy tänä keväänä. Lähipiirin mukaan Meghan toivoo vauvan tuovan hänen riitaisan perheensä yhteen.

– Lakkaa valehtelemasta, lopeta aiheuttamasta niin paljon tuskaa. Pyydän, että lopetat minun ja aviomieheni suhteesta hyötymisen, Meghan anelee ja kuvailee ymmärtävänsä kyllä, että isä on nyt niin syvällä kaivamassaan kuopassa, että ulospääsy tuntuu vaikealta, Meghan itki kirjeessä.

Lue lisää: Meghanin isä läväytti julki herttuattaren intiimin kirjeen koko sisällön – kylmäävä totuus väleistä paljastui pahimmalla mahdollisella tavalla

Intiimi kirje paljasti Meghanin myös tukeneen isäänsä taloudellisesti. Herttuatar kokee, ettei isä ole kiitollinen saamastaan avusta.

– Olet sanonut, etten ole auttanut sinua taloudellisesti ja ettet ole koskaan pyytänyt minulta apua. Se ei ole totta. Lähetit minulle viime syksynä kirjeen, jossa sanoit, että jos olen turvannut sinuun taloudellisesti liikaa, niin pyydän anteeksi. Kirjoitit, että, ”jos pystyt, niin pyydän lisää apua. Se ei ole mikään vaihtokauppa lojaaliudestani”, Meghan kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?