Pieni yksityiskohta Meghanin kirkkoasussa kiinnitti tarkkasilmäisten huomion – aiheuttiko raskaus epämukavan vaivan herttuattarelle?

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghan saapui kirkkoon ilman muhkeaa kihlasormustaan.
Britanniassa juhlistettiin maanantaina Kansainyhteisöä näyttävällä jumalanpalveluksessa. Maan kuninkaallinen perhe saapui Westminster Abbeyssa järjestettyyn tilaisuuteen kuningatar Elisabetin johdolla. Tilaisuudessa olivat paikalla myös herttuattaret Meghan ja Catherine ja prinssit Harry ja William.

Tarkkasilmäiset huomasivat, että herttuatar Meghan saapui maanantaina Kansainyhteisöä juhlistavan Commonwealth Dayn juhlallisuuksiin ilman kihlasormustaan.

Meghan kuvattiin Westminster Abbeyssa ilman muhkeaa kolmen timantin kultaista sormusta. Sen sijaan herttuattaren vasemmassa nimettömässä komeili ainoastaan hänen siro vihkisormuksensa. Herttuatar edusti aiemmin samana päivänä kouluvierailulla niin ikään ilman sormustaan. Vielä viime viikolla koru komeili hänen kädessään.


Brittilehdissä spekuloitiin oitis syitä sormuksen puuttumiselle. Sormuksen on epäilty olevan liian suuri Meghanille, sillä hänet on kuvattu aiemmin sen timantit kämmeneen päin kääntyneinä.

Hello! Magazinen mukaan herttuatar kuitenkin kärsii luultavasti raskauden aiheuttamasta turvotuksesta ja jätti siksi kookkaan kihlasormuksensa kotiin. Esimerkiksi käsien ja jalkojen turvotus on normaalia etenkin raskauden loppupuolella.

Meghanin kihlasormus on prinssi Harryn suunnittelema. Sen suurin timantti on Botswanasta ja kaksi muuta, hieman pienempää jalokiveä, prinsessa Dianan henkilökohtaisista kokoelmista.


Maanantain juhlallisuuksissa Meghanin ja herttuatar Catherinen nähtiin yllättäen kaunis hellyydenosoitus, kun Catherine muiskautti poskipusun Meghanille. Herttuattaret myös halasivat ja rupattelivat rennosti. Eleitä pidettiin osoituksena siitä, että herttuatarten huonoiksi huhutut välit ovat jälleen lämpenemässä.

Viimeisillään raskaana oleva Meghan oli valinnut jumalanpalvelukseen ylleen Victoria Beckhamin vaatemallistosta kermanvärisen leningin, jota koristi ketjukuviointi. Asun viimeisteli vaalea takki sekä näyttävä hattu. Daily Mailin mukaan Meghanin asu oli noin 9 000 punnan eli yli 10 500 euron arvoinen.

Herttuatar Catherine puolestaan hehkui punaisessa asussaan. Hän oli pukeutunut Catherine Walkerin takkiin, joka nähtiin hänen yllään valtiovierailulla Uudessa-Seelanissa vuonna 2014. Myös Catherinen asun viimeisteli siihen sointuva punainen hattu. Molempien herttuattarien tummat hiukset oli sidottu suurelle nutturalle niskaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt