Jo neljäs henkilö sai tarpeekseen ja irtisanoutui Meghanin palveluksesta – hovista tilitetään, millaista herttuattarelle työskentely oikeasti on

rac

Julkaistu:

brittihovi
Jo neljäs prinssi Harrylle ja Meghanille työskennellyt henkilö on irtisanoutunut.
Brittihovi on jälleen menettänyt yhden pitkäaikaisen ja luotettavan työntekijänsä, kertovat People ja Daily Mail. People kertoo herttuatar Meghanin läheisen avustajan Amy Pickerillin irtisanoutuneen ja jättävän hovin heti Meghanin, 37, ja prinssi Harryn, 34, esikoisen syntymän jälkeen.

Hovin lähteiden mukaan Pickerill, 33, ja herttuatar Meghan ovat hyvin läheisiä ja Pickerellin lähtevän herttuaparin palveluksesta hyvillä mielin.

– He pysyvät yhteydessä ja Amy tulee olemaan hänen neuvonantajansa. He ovat hyvin läheisiä, hovin sisäpiiriläiset kertovat lehdelle.


People-lehden mukaan Kensingtonin palatsin tiedottajana uransa aloittaneella Pickerellillä on ollut merkittävä rooli auttaa Meghania sopeutumaan uuteen elämäänsä herttuattarena. Hänet onkin nähty Meghanin rinnalla useissa edustustehtävissä.

– Hän on auttanut herttuatarta sopeutumaan elämäänsä Britanniassa, hovin lähteet luonnehtivat.

Ovi on käynyt tiuhaan brittihovissa ja ihmisiä on irtisanoutunut etenkin Sussexin herttuaparin palveluksesta. Pickerill on jo neljäs työntekijä viiden kuukauden sisään, joka irtisanoutuu Meghanin ja Harryn palveluksesta.
  • Katso yllä olevalta videolta kuinka onnellisina Meghan ja Harry edustivat julkisuudessa aiemmin tällä viikolla.
Tilanne on niin poikkeuksellinen, että brittilehdet ovat kuvailleet irtisanoutumisbuumia jo eräänlaiseksi ”joukkopaoksi”.

Syy hovin työntekijöiden lähtöön on väitteiden mukaan herttuatar Meghan ja hänen tiukat vaatimuksensa.

Miksi työntekijät lähtevät?

Viime syksynä hovin sisäpiiriläiset kertoivat julkisuuteen herttuatar Meghanin henkilökohtaisen avustajan Melissa Toubatin lähteneen hovista pysyvästi vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun hän oli siirtynyt Meghanin palvelukseen. Pian se jälkeen Meghanin avustaja Samantha Cohen ilmoitti lähtevänsä hovista heti Meghanin ja Harryn lapsen syntymän jälkeen.


Brittilehdet kertoivat tuolloin Toubatin kokeneen työhön liittyvien paineiden kasvaneen liian suuriksi. Herttuattaren vaatimukset olivat väitteiden mukaan saaneet hänet kyyneliin, eikä hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin irtisanoutua.

– Hän (Melissa) sietää paljon. Meghan asetti hänelle paljon vaatimuksia, jotka saivat hänet lopulta kyyneliin, Daily Mailille kerrottiin tuolloin.

Syy lähtöön selvisi: Herttuatar Meghan sai assistenttinsa kyyneliin kuuden kuukauden piinan jälkeen – Melissa, 39, jätti kirjeen ja poistui hovista pysyvästi

Ei kahta ilman kolmatta, sillä tammikuussa myös Meghanin nimettömänä pysytellyt henkivartija irtisanoutui kuuden kuukauden jälkeen. Lähteiden mukaan herttuattaren ja henkivartijan sukset olisivat menneet peruuttamattomasti ristiin.


Sisäpiiristä kuiskuteltiin tammikuussa, ettei henkivartija sietänyt Meghanin tapaa käydä spontaanisti halailemassa ja kättelemässä yleisöä edustusmatkoilla. Henkivartijan kuvaillaan pitäneen sitä suurena turvallisuusriskinä ja hän uskoi Meghanin saattavan itsensä vaaraan.

Lue lisää: Joukkopako hovista kiihtyy: nyt tarpeekseen sai Meghanin henkivartija – ei voinut sietää yhtä piirrettä herttuattaren käytöksessä

Vaatimukset lyöneet hovin työntekijät ällikällä

Brittilehdille on tihkunut tietoja, joiden mukaan herttuattaren erikoiset tavat olivat aiheuttaneet harmaita hiuksia hovin työntekijöille. Sisäpiiriläisten mukaan herttuatar käyttäytyy tavalla, johon kukaan hovin työntekijä ei ole tottunut.

Meghanin kerrottiin heräävän joka aamu kello viiden aikaan ja suunnittelevan jokaisen päivän aikataulun hyvin tarkasti. Sisäpiiriläisten mukaan Meghanilla on uskomaton työmoraali, joka on häkellyttänyt jopa kaikista kokeneimpia työntekijöitä.

Lehtitietojen mukaan työntekijät ovat olleet ihmeissään, kun Meghan on lähetellyt heille jopa seitsemän viestiä päivässä, jossa hän kertoo ideoistaan ja toiveistaan.


Kuninkaallisasiantuntijat ovat kertoneet haastatteluissa, ettei Meghan vaikuta vielä sopeutuneen hovin tiukkaan hierarkiaan. Kuninkaallisasiantuntija Anna Pasternak kommentoi aiemmin tällä viikolla Express-lehdelle antamassaan haastattelussa Meghanin käyttäytyvän edelleen kuin Hollywood-julkkis. Pasternak huomautti, että Meghan selviäisi hovissa paljon helpommalla, jos hän noudattaisi sääntöjä.

– Sanoisin hänelle, että hän ei voi käyttäytyä kuin Hollywood-julkkis, vaan hänen on käyttäydyttävä kuin kuninkaallisen perheen jäsen. Hänen on tuettava kuningatarta ja kruununperijää. En usko, että Meghan ymmärtää sitä, Pasternak kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt