Onnea, prinsessa Adrienne! Kuvasta huomaa, että Madeleinen 1-vuotias kuopus onkin hyvin erinäköinen kuin sisaruksensa

Julkaistu:

synttäripotretti
Pikkuprinsessa Adrienne täyttää jo vuoden. Madeleine-äiti muisti kuopustaan kauniilla syntymäpäiväkuvalla.
Ruotsin prinsessa Madeleinen kuopus prinsessa Adrienne täyttää tänään lauantaina vuoden verran. Prinsessa Madeleine julkaisi pienokaisestaan suloisen syntymäpäiväkuvan, jossa synttärisankari hymyilee vaaleanpunainen leninki yllään ja hellyttävä rusetti päässään.

Prinsessa Madeleine kertoo Adriennen olleen syntymästään lähtien onnellinen ja reipas lapsi.

– Vuosi sitten tänä päivänä sinä saavuit tähän maailmaan. Ensimmäisestä päivästä lähtien olet ollut mitä suloisin ja onnellisin lapsi! Hyvää syntymäpäivää Adrienne, me rakastamme sinua, prinsessa Madeleine kirjoittaa.
Prinsessa Madeleinella ja Chris O’Neillilla on Adriennen lisäksi kaksi lasta, 5-vuotias Leonore ja 3-vuotias prinssi Nicolas.

Adrienne kastettiin 11. kesäkuuta 2018 juhlallisessa seremoniassa Drottningholmin linnan kirkossa. Prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin kolmannen lapsen kastetilaisuudessa paikalla oli koko kuninkaallinen perhe prinsessa Estelleä lukuun ottamatta.

6-vuotias Estelle sairastui juuri ennen tilaisuutta eikä päässyt siksi osallistumaan juhlaan.


Kastetilaisuudessa pieni Adrienne uinui aluksi tyytyväisenä ja jokelteli myöhemmin kasteen aikana iloisesti. Seremonian loppupuolella prinsessa hermostui hetkeksi, mutta tyyntyi nopeasti äitinsä hyssytellessä.

Pikkuprinsessan kastoi arkkipiispa Antje Jackelén ja kastevesi tuli Öölannista. Kuninkaallinen perhe on viettänyt Öölannin saarella kesäkuukaudet jo useiden vuosien ajan.

Adrienne on ollut syntymästään lähtien hieman erinäköinen kuin sisaruksensa. Hän syntyi tummatukkaisena, kun taas Nicolas ja Leonore ovat oikeita pellavapäitä sinisine silmineen.
Lapsiperhearjen lisäksi Madeleine on puuhaillut viime vuodet oman lastenkirjansa tekemisen parissa. Kirjan nimi on Stella och hemligheten. Kirja julkaistaan Ruotsissa kesäkuussa.

Kirjassa on mukana opetuksia siitä, miten lapset voivat puolustaa itse itseään silloin, kun joku ei tunnu hyvältä. Lastenkirjan julkaiseminen on prinsessan pitkäaikainen haave. Hovin tiedotuspäällikön Margareta Thorgren kertoi viime vuoden puolella, että prinsessa on työskennellyt kirjan parissa sen mitä lapsiperhearkensa ja muilta projekteiltaan on ehtinyt.

Prinsessa Madeleine tunnetaan oman tiensä kulkijana, joka on aina tehnyt asiat oman mielensä mukaan. Madeleinen perhe on asunut viime vuodet ulkomailla. Viisihenkinen perhe on viihtynyt Lontoossa ja Floridassa kotoisen Ruotsin sijaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt