Yleisö yllättyi totaalisesti, kun he näkivät lavalla hymyilevän herttuatar Meghanin – lehti: synnytykseen vain lyhyt aika

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn lapsen syntymään on luultavasti vain viikkoja aikaa, mutta Meghan edustaa edelleen ylpeänä miehensä rinnalla julkisissa edustustilaisuuksissa.
Brittilehdet kertovat, että herttuatar Meghan yllätti yleisön nuorten hyvinvointiin keskittyvässä konferenssitapahtumassa Lontoossa keskiviikkona.

Prinssi Harry, 34, piti lavalla puheen, joka kirvoitti yleisössä suosionosoituksia. Puheen jälkeen liikuttunut herttuatar Meghan, 37, käveli yllättäen lavalle halaamaan puolisoaan. Herttuatar hymyili lavalla leveästi ja vilkutti yleisölle.


Harry puhui puheessaan siitä, miten tärkeää nuorten rohkeus ja aikaansaavuus on. Hän osoitti pitkässä puheessaan kunnianosoituksen myös vaimolleen.

– Vaimoni muistuttaa minua usein siitä, mikä on hänen suosikkisitaattinsa Martin Luther King Juniorilta. ”Pimeä ei vie pois pimeyttä, vain valo voi tehdä sen. Viha ei vie pois vihaa, vain rakkaus voi tehdä sen”, Harry lausui puheessaan.

Daily Mail -lehti huomauttaa, että Meghan oli pukeutunut täydellisesti tilaisuuden mukaisesti keskiviikkona. Hänellä oli Smythe-muotimerkin tummansininen jakku, musta paita ja mustat, hyvin istuvat farkut.

Lehden mukaan Meghanin ja Harryn esikoislapsen syntymään on vain lyhyt aika. Hovi on tiedottanut, että lapsen laskettu aika on keväällä, mutta tarkkaa aikaa ei ole ilmoitettu julkisuuteen. Myöskään lapsen sukupuolta ei ole kerrottu. Lehdissä on arveltu, että lapsi syntyisi maaliskuussa tai huhtikuun alussa.


Meghan on nähty viime aikoina useissa julkisissa tilaisuuksissa hyvinvoivan oloisena. Helmikuussa Sussexin herttuapari vieraili Marokossa. Eilen tiistaina he ottivat osaa juhlallisuuksiin Buckinghamin palatsiin. Ne oli järjestetty sen kunniaksi, että on kulunut 50 vuotta siitä, kun prinssi Charles astui virkaan Walesin prinssinä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt