Meghan ja Catherine edustivat yllättäen yhdessä: edellisestä kerrasta jo kuukausia – herttuattarien väleistä velloo hurjia huhuja

rac

Julkaistu:

brittihovi
Herttuattaret edustivat ensi kertaa yhdessä sitten joulukirkon. Heidän väliensä on kerrottu olevan viileät.
Herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen välit ovat olleet runsaasti otsikoissa viime vuodesta saakka. Herttuattarien on kerrottu olevan huonoissa välissä ja heidän ”välirikkoaan” on puitu mediassa ahkerasti.

Herttuattarien välirikosta on liikkunut mitä erilaisempia teorioita. Kaksikon huhuttiin joulun alla jo solmineen ”välirauhan”, mutta brittilehdistön lähteet tyrmäsivät lopulta väitteet. Kaksikon on väitetty riitautuneen jo viime keväänä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla.

Nyt herttuattaret ovat kuitenkin näyttäytyneet pitkästä aikaa yhdessä. Meghan ja Catherine edustivat yhdessä kuningatar Elisabetin järjestämissä juhlallisuuksissa Buckinghamin palatsissa. Kuningatar emännöi tapahtumaa, jolla juhlistettiin sitä prinssi Charlesin 50-vuotista taivalta Walesin prinssinä.


Paikalla olivat Catherinen ja Meghanin lisäksi prinssit William ja Harry, herttuatar Camilla, Britannian pääministeri Theresa May, prinsessa Anne sekä tietenkin päivän juhlakalu prinssi Charles.

Daily Mailin mukaan Sussexin herttuatar Meghan vaikutti hyväntuuliselta edustaessaan prinssi Harryn rinnalla tärkeässä tapahtumassa. Lehden mukaan Harry nautti juhlassa raskaana olevan puolisonsa tapaan vettä.

Viimeisillään raskaana oleva Meghan oli pukeutunut tilaisuuteen valkoiseen pitkään takkiin ja kultaisilla ja hopeisilla kuvioilla kirjailtuun mekkoon.


Daily Mailin mukaan Meghanin takki oli reilun 900 euron arvoinen ja sen oli suunnitellut Amanda Wakeley.

Cambridgen herttuatar Catherine puolestaan edusti mintunvihreässä mekossa, jossa oli röyhelöitä hihoissa ja napitettu kaulus.


Daily Mail huomauttaa, että herttuattaret eivät ole edustaneet yhdessä sitten joulupäivän, jolloin he saapuivat kuninkaallisen perheen kanssa kirkkoon Sandringhamissa.

Tuolloin huhut kaksikon välirikosta velloivat valtoimenaan. ”Äärimmäisen erilaisiksi” kuvaillut herttuattaret pitivät kuitenkin naamansa peruslukemilla ja edustivat sulassa sovussa vuotuisissa joulujuhlallisuuksissa.


Joulun jälkeen herttuattaret ovat edustaneet lukuisia kertoja erillään, mutta heidän kalentereihin ei ole mahtunut ennen tiistaita ainuttakaan yhteistä tapahtumaa. Sen sijaan herttuatar Meghan on esimerkiksi tehnyt vierailun Marokkoon yhdessä prinssi Harryn kanssa ja viettänyt vauvakutsujaan New Yorkissa julkkisystäviensä kanssa.

Kuninkaallisiin perehtynyt kirjailija Andrew Norton kertoi maanantaina Satakunnan Kansalle, että hän ei usko herttuattarien välirikkoon lainkaan.

– Hehän vaikuttavat tulevan täydellisen hyvin toimeen keskenään, Morton sanoi lehden haastattelussa.

Toisaalta hän myös myönsi haastattelussa, ettei herttuattarista varmaankaan tule koskaan sydänystäviä erilaisten taustojensa vuoksi.

– Heillä on erilaiset taustat, ja Meghanilla on omat luotettunsa. He ovat molemmat tarpeeksi älykkäitä näyttääkseen julkisuudessa ystäviltä, Morton perusteli Satankunnan Kansalle.


Herttuatarten välillä vellonutta suhdesoppaa on pahentanut se, että Meghan on ollut valtavan tarkkailun alaisena ja hänen Yhdysvalloissa asuva perheensä on aiheuttanut kohuja kohujen perään. Lisäksi Meghanin työntekijöitä on irtisanoutunut runsaasti viime syksyn aikana ja entisen näyttelijän on epäilty sopeutuvan hoviin huonosti.

Herttuattarien viileiden välien on kerrottu vaikuttaneen myös muuhun hoviin ja brittilehtien mukaan Kensingtonin palatsi on ollut huolissaan vihamielisistä kommenteista, joita esimerkiksi netissä on lauottu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt