Kuningatar Letizia, 46, varasti huomion uskaliaalla tyylillään – puki ylleen nahka-asun, jollaista kuninkaallisilla ei yleensä nähdä

rac

Julkaistu:

muoti
Espanjan kuningatar Letizia säväytti rockhenkisessä nahkamekossa. Muotilehti Voguen mukaan se kielii siitä, että kuninkaallisten pukeutuminen on hiljalleen muuttumassa.
Espanjan kuningatar Letizia tunnetaan muodikkaasta tyylistään ja trendikkäistä asuvalinnoistaan. Viime viikolla tyylikäs kuningatar räväytti ja valitsi ylleen rockhenkisen, mustan nahkamekon.

Letizia edusti puolisonsa kuningas Felipen kanssa ARCO 2019 modernin taiteen tapahtuman avajaisissa Madridissa. Paikalla oli Espanjan kuningasparin lisäksi kolmipäiväisen vierailun kaupunkiin tehnyt Perun presidentti Martín Vizcarra sekä hänen puolisonsa Maribel Diaz.

Daily Mailin mukaan tilaisuudessa huomion varasti kuningatar Letizian asu, joka oli kuninkaalliselle poikkeuksellisen uskalias. Polvipituisessa mekossa katse kiinnittyi näyttäviin, kimonomaisiin hihoihin ja vyötäröä korostavaan vyöhön.

Kuningatar oli valinnut rockhenkisen asun kanssa nudet korkokengät ja mustan käsilaukun. Hän oli sitonut tummat hiuksensa rennosti poninhännälle. Kampauksen viimeisteli musta, kookas rusetti.

Kuningas Felipe edusti tilaisuudessa perinteisen tyylikkäänä mustassa puvussaan ja punaisessa solmiossaan.


Voguen mukaan Letizian yllä nähty mekko oli & Other Stories -ketjun luomus. Muotiraamatun mukaan ”moderni ja seksikäs” mekko on noin 400 euron hintainen. Suositun vaateketjun vaatteita myydään myös Suomessa.


Voguen mukaan Letizian poikkeuksellinen asuvalinta kielii siitä, että kuninkaallisten jopa jäykkänä ja konservatiivisena pidetty pukeutuminen on muuttumassa vauhdilla. Lehti toteaa, että on mahtavaa nähdä, miten Euroopan kuninkaalliset naiset ottavat riskejä pukeutumisessaan ja uudistavat kuninkaallista vaatekaappia.

Letizia on edustanut nahassa myös aiemmin. Viime syksynä hänen jalassaan nähtiin piukat nahkahousut.

46-vuotias Letizia on Espanjassa hyvin suosittu. Hän työskenteli ennen avioitumistaan kuningas Felipen kanssa Espanjan televisiossa toimittajana.

Pariskunta tapasi toisensa työn merkeissä. Heidän ensikohtaamisensa tapahtui, kun Letizia haastatteli Felipeä tv-ruudussa. Pian rakkaus roihahti heidän välillään, mutta suhde pidettiin salassa kunnes pari ilmoitti kihloistaan syksyllä 2003.

Vajaa vuosi sitten Letizia joutui kiusallisen kohun keskelle, kun hänen uutisoitiin olevan viileissä väleissä Felipen äidin, kuningatar Sofian kanssa.

Kuninkaallisen perheen pääsiäisenvietosta levisi tuolloin videomateriaalia, jossa nähtiin miten isoäiti Sofia nappasi Felipen ja Letizian tyttäret kainaloonsa kuvaa varten. Letizia yritti videolla silittää tyttärensä hiuksia ja vaikutti huitaisevan kuningatar Sofian käden pois tyttärensä olkapäältä. Tilanteessa nähtiin myös, miten Sofia vaikutti vaihtavan pari valittua sanaa miniänsä kanssa.

Video on kuohutti Espanjassa ja muualla Euroopassa ja jopa Kreikan kruununprinssi Pavlosin vaimo Marie Chantal kommentoi sitä omalla Twitter-tilillään.

– Kukaan isoäiti ei ansaitse tuollaista kohtelua. Hän on paljastanut todelliset värinsä, Marie Chantal kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt