Tuoreet kuvat kuningatar Elisabetista saivat kansan rivit kohahtamaan – huoli 92-vuotiaasta monarkista heräsi

rac

Julkaistu:

brittihovi
Britit huolestuivat kuningatar Elisabetin voinnista nähtyään tuoreita kuvia monarkista.
Valkoiseen leninkiin pukeutunut kuningatar Elisabet otti oli yhtä hymyä tavatessaan Jordanian kuningas Abdullah II:n ja kuningatar Ranian Buckinghamin palatsissa. Hovi julkaisi Twitterissä virallisen potretin kuningattaresta, kuningas Abdullahista, kuningatar Raniasta, kruununprinssi Husseinista ja kuningatar Elisabetin tyttärestä prinsessa Annesta.

Brittilehdet kertovat, että Buckinghamin palatsin Twitter-sivuilla julkaistu kuva on herättänyt huolta briteissä, sillä monien katse kiinnittyi kuvassa 92-vuotiaan kuningatar Elisabetin vasempaan käteen.
Tuoreissa kuvissa on nähtävissä, että kuningattaren vasen käsi on sinertävän violetti. Kuninkaallisfanit uskovat kuningattaren satuttaneen hiljattain kätensä ja nyt siinä komeilee suuri mustelma.

– Mikä kuningattaren kädessä on vialla? Twitterissä kummastellaan.

– Mihin kuningatar Elisabet on satuttanut kätensä?

– Rakastan kuningatarta, mutta nyt olen huolissani. Miksi hänellä on valtava ruhje kädessään? hätääntyneet britit kirjoittavat.


Kuningattarelle on satanut kannustusviestejä sosiaalisessa mediassa ja viesteissä toivotaan, että kyse ei ole mistään vakavammasta.

– Toivon hänelle pikaista paranemista.

– Voi ei, kuningattaren käsi näyttää kipeältä. Toivottavasti se paranee pian.


Hovi ei ole kommentoinut mistä kuningatar Elisabetin käden mahdollinen ruhje on syntynyt.

Helmikuussa tuli kuluneeksi 67 vuotta siitä, kun Elisabet II nousi Britannian kuningattareksi. Kun hänen isänsä Yrjö VI kuoli, Elisabet oli Keniassa eikä hänellä ollut suruasua mukana. Paluuta kotimaahan ilman surupukua päällä olisi pidetty sopimattomana.

Vaikka kone oli jo laskeutunut, hänen täytyi odottaa koneessa niin kauan, että hänelle toimitettiin asiaan kuluva asu, ennen kuin hän saattoi laskeutua kotimaansa kamaralle.

Kaikkien kuningasperheen jäsenten vaatekerroista täytyy aina löytyä myös musta suruasu. Tämä johtuu siitä, että jos joku kuninkaallisen perheen jäsen sattuisi kuolemaan, kuningasperheen jäsenillä pitää olla suruasu kuvaajien varalta heti yllään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt