Catherine ihasteli vauvaa Pohjois-Irlannissa – sitten pojan isä esitti kysymyksen, joka sai herttuattaren tekemään yksityisen paljastuksen

Julkaistu:

Saadaanko kuninkaalliseen perheeseen pian lisää vauvaonnea?
Brittihoviin on tiedossa keväällä vauvauutisia, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan saavat esikoisensa.

Mutta Sussexin herttuapari ei taida olla ainut vauvakuumeesta kärsivä. Herttuatar Catherine ja prinssi William vierailivat Pohjois-Irlannissa torstaina, missä he tapasivat paikan päälle saapuneita kansalaisia.


Pitkään takkiin ja tummansiniseen leninkiin pukeutunut Catherine huomasi yleisössä viisikuisen James-vauvan, joka lepäili isänsä sylissä. Herttuatar kiirehti heti vauvan luokse. Tilanteesta kertoo muun muassa People.

– Hän on upea. Hän aiheuttaa minulle vauvakuumetta, hyväntuulinen Catherine sanoi vauvan isä Alan Barrille.

– Olet todella suloinen pikkupoika, Catherine leperteli Jamesille.


Alan-isä kysyi vauvasta haltioituneelta Catherinelta, onko herttuaparin neljäs lapsi jo suunnitteilla. Kysymys sai kolmen lapsen äidin samantien nauramaan.

– Luulen, että William olisi hieman huolissaan, Catherine nauroi jättäen vastauksen auki.


Cambridgen herttuaparilla on jo ennestään kolme lasta: prinssi George, 5, prinsessa Charlotte, 3, ja pian vuoden ikäinen prinssi Louis. Kuninkaalliset lapset jäivät kotiin Lontooseen, kun heidän vanhempansa lähtivät kaksi päivää kestävälle kiertueelle Pohjois-Irlantiin.


Kolmikko taisi silti olla Catherinen mielessä, sillä hän puhui lapsistaan yleisölle mielellään. Leikkimielisen jalkapallo-ottelun keskellä Catherine paljasti vitsikkäästi, että Georgen pallosilmässä on vielä kehittämistä. Pinkkitakkiselle tytölle yleisössä hän paljasti, että myös Charlotten lempiväri on vaaleanpunainen.


Myös herttuatar Meghan on ollut lipsauttelevalla päällä. Brittimediat uutisoivat, että Meghan olisi paljastanut tulevan pienokaisensa sukupuolen vauvakutsuillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt