Herttuatar Meghan lennähti viimeiselle ulkomaanmatkalleen ennen synnytystä – silmiinpistävä ero ylelliseen New Yorkin -reissuun verrattuna

Julkaistu:

yhteinen matka
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saapuivat lauantai-iltana Marokkoon kolmipäiväiselle vierailulle.
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry aloittivat lauantaina yhteisen edustusmatkan Marokossa. Juuri New Yorkista hulppeilta vauvakutsuiltaan palannut Meghan ehti viettää Britanniassa vain pari päivää ennen matkaa.
Harry ja Meghan saapuivat lauantai-iltana Marokon kuuluisaan Casablancaan, jossa heitä oli vastassa Britannina Marokon suurlähettiläs Thomas Reilly. Parin Marokon-matkassa paljastui heti silmiinpistävä ero herttuatar Meghanin tämänviikkoiseen New Yorkin -visiittiin verrattuna.

Herttuatar nimittäin lensi Yhdysvaltoihin yksityiskoneella, mutta saapui Marokkoon Daily Mailin mukaan aivan tavallisella reittilennolla.
Harry ja Meghan saapuivat Casablancaan hieman aikataulusta myöhässä, sillä heidän lentonsa myöhästyi kaksi tuntia. Kun herttuapari pääsi perille määränpäähänsä, oli jo pimeää. Herttuatar Meghan tervehti mittavaa vastaanottokomiteaa kirkkaanpunaisessa Valentinon mekossa.


Paria vastassa oli kokovalkoisiin pukeutunut, näyttävä joukko sotilaita, joilla oli kädessään miekat. Daily Mailin mukaan paikalla olleet olivat joutuneet odottamaan reilun tunnin Harryn ja Meghanin lennon myöhästyttyä.


Kuninkaalliselle parille tarjottiin lentokentällä maitoa ja taateleita, jotka ovat perinteinen marokkolainen tervetulotoivotus. Herrutatar Meghan kuitenkin kieltäytyi herkuista Daily Mailin mukaan.

Tervehdysten jälkeen mustat limusiinit odottivat paria ja heidän yhdeksänhenkistä seuruettaan. Daily Mailin mukaan Meghanilla on mukana esimerkiksi oma kampaaja.


Vierailunsa aluksi Harry ja Meghan tapasivat Marokon 15-vuotiaan kruununprinssi Moulay Hassanin. Tapaamisen uskotaan olevan ensimmäinen kerta, kun Marokon tuleva johtaja tapaa brittikuninkaallisia.

Daily Mailin mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailevat Marokossa kuningas Mohammed VI:n kutsumana. Heidän uskotaan majoittuvan yhdessä kuninkaan yksityisistä palatseista.


Brittilehtien mukaan Harry ja Meghan odottavat erityisesti tapaavansa marokkolaisia nuoria vierailunsa aikana. Vierailun kerrotaan keskittyvän erityisesti naisten asemaan, tyttöjen koulutukseen ja yrittäjyyden tukemiseen.

Herttuapari vierailee matkansa aikana muun muassa hyväntekeväisyysjärjestössä, joka mahdollistaa maaseudulta kotoisin olevien tyttöjen kouluttautumista. Meghan tulee myös osallistumaan perinteiseen hennatatuointiseremoniaan.

Pariskunta viettää Marokossa yhteensä kolme päivää. Matkan kerrotaan olevan herttuatar Meghanille viimeinen ulkomaanmatka ennen tämän synnytystä. Herttuattaren tarkkaa laskettua aikaa ei ole paljastettu, mutta hänen uskotaan synnyttävän huhtikuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt