Herttuatar Meghan livahti salaa New Yorkiin satumaisia vauvakutsujaan varten – hotellille kärrättiin rekkalasteittain kukkia ja koristeita

Julkaistu:

vauvakutsut
Meghan viettää viisi päivää New Yorkissa, missä hänen ystävänsä ovat järjestäneet hänelle vauvakutsut.
Herttuatar Meghanin laskettu aika lähenee ja pidot paranevat. Sen tietävät ainakin amerikkalaissyntyisen Meghanin lähimmät ystävät, joiden luo herttuatar lähti Lontoosta myöhään maanantai-iltana.

Daily Mailin mukaan Meghanin 15 lähintä ystävää järjestävät hänelle tulevien päivien aikana vauvakutsut New Yorkissa.

Tiistai-iltana Suomen aikaa Meghan kuvattiin New Yorkissa kävelemässä ulos The Mark -luksushotellistaan, missä myös juhlat mitä ilmeisimmin pidetään. Meghan on ehtinyt käydä muun muassa Met Breuer -taidemuseossa, joka sijaitsee vain muutaman korttelin päässä hotellilta.


Myös herttuattaren entisen näyttelijäkollegan Abigail Spencerin huomattiin saapuvan Meghanin hotellille tiistaina. Toppatakkiin ja aurinkolaseihin piiloutunut Abigail kantoi mukanaan kassia, josta pilkotti jotain sinistä.


Brittimedian saamien tietojen mukaan Meghanin Yhdysvaltain-vierailu kestäisi viisi päivää. Hovi ei suostunut kommentoimaan vierailun tarkoitusta tai sisältöä, mutta tarkensi sen olevan herttuattaren yksityinen vierailu. Hovin mukaan Meghan myös kustansi vierailunsa New Yorkiin itse.


Hyväntuulinen herttuatar matkasi tilaisuuteen harmaassa sirossa takissa, mustissa farkuissa ja vaaleissa korkoissa. Kasvoillaan Meghanilla oli suuret mustat aurinkolasit.

Häntä ympäröi myös merkittävä määrä turvallisuushenkilökuntaa.


Meghanin Abigail-ystävä herätti huhut vauvakutsuista julkaistuaan Instagramin tarinoissaan selfien lentokentältä. Noin vuorokausi myöhemmin muun muassa valtavat määrät kukkia, koristeita, appelsiinipuita ja noin 400 euroa maksava vauvan matkasänky toimitettiin hotellille.


Myös Meghanin huomattiin lähtevän lentokentälle maanantai-iltana. Hän yritti pysyä mahdollisimman huomaamattomana pukeutumalla harmaaseen hattuun ja pitämällä hiuksiaan auki.

Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen on määrä syntyä keväällä. Lapsen tarkkaa laskettua aikaa tai sukupuolta ei olla kerrottu julkisuuteen, mutta Meghanin tiedetään kertoneen olevansa tällä hetkellä noin seitsemännellä kuulla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt