2-vuotias prinssi Oscar pääsi mukaan paloaseman arkeen – nosturissa ilme muuttui vakavaksi: väläytti kameralle silti suloisen eleen

Julkaistu:

kuninkaalliset
Ruotsin pikkuprinssi Oscar vieraili viime viikolla paloasemalla yhdessä isänsä, prinssi Danielin kanssa.
Ruotsin hovi julkaisi viikonloppuna suloisia kuvia pian 3 vuotta täyttävästä prinssi Oscarista. Pikkuprinssi pääsi viettämään laatuaikaa isänsä kanssa kahdestaan. Prinssi Daniel ja Oscar vierailivat paloasemalla tutustumassa palomiesten arkeen ja tutkimassa aseman varusteita.

2-vuotias Oscar osallistui vierailulle innokkaasti. Pienen prinssin päähän laitettiin suuri kypärä ja hän pääsi poseeraamaan palomiesten kanssa. Oscar poseerasi myös paloauton edustalla ja pääsi jopa kipuamaan nosturiautoon.

Hieman tuimana ja varovaisena tunnettu Oscar oli mukana menossa reippaana. Tikasauton nosturissa Oscarin ilme vakavoitui hieman, mutta pikkuprinssi näytti silti suloisesti peukkua.

Ruotsin hovi julkaisi virallisella Instagram-tilillään suloisia kuvia Oscarin vierailusta paloasemalle.

Voit katsoa lisää kuvia klikkaamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta!
– Tänään prinssi Daniel ja prinssi Oscar vierailivat paloasemalla. Vierailun aikana he saivat tietoa paloasemasta ja tapasivat henkilökuntaa, hovi kertoi Instagramissa.

– Prinssi Oscar sai jopa kokeilla ajamista tikasautolla yhdessä prinssi Danielin ja aseman palomiesten kanssa.

Aiemmin helmikuussa Oscar pääsi seuraamaan huippuhiihtoa läheltä, kun hän seurasi perheensä kanssa alppihiihdon MM-kisoja Åressa. Tuolloin paikalla olivat myös kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle.

Prinssi Oscar viettää syntymäpäiväänsä maaliskuun alussa. Pian 3-vuotias pikkukuninkaallinen syntyi 2. maaliskuuta 2016. Oscarin isosisko prinsessa Estelle puolestaan viettää syntymäpäiväänsä tulevana lauantaina, jolloin hän täyttää 7 vuotta.


Siinä missä prinsessa Estelle tunnetaan eloisana, reippaana ja innokkaana, jättäytyy prinssi Oscar usein taka-alalle. Kruununprinsessa Victoria on kuvaillut kuopustaan hieman varautuneeksi.

– Oscar on todella rauhallinen. Tarkkaileva. Vähän varautunut, mutta peloton. Sosiaalinen ja rakastaa isosiskoaan. Estelle on niin täynnä elämää. Rakastaa ihmisiä, on luottavainen, sosiaalinen, ihana huumorintaju, veijari. Ja erittäin ajattelevainen. Minulla ei ole tylsiä lapsia, kruununprinsessa kuvaili Svenska Damtidningin julkaisemassa uutistoimisto TT:n haastattelussa toissa kesänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt