Kirja paljastaa: Tämän takia herttuatar Meghanin entinen rakas jätti hänet yhtäkkiä tylysti – ”He olivat täydellisen näköinen pari”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Meghanin suhde komean koripalloilijapojan kanssa opiskeluvuosina jäi lyhyeksi.
Nykypäivän valossa voi olla vaikeaa uskoa sitä, että Sussexin herttuatar Meghan oli yhtenä päivänä vain yksi nuorista opiskelijoista muiden joukossa.

Elämäkertakirjailija Andrew Morton kertoo tuoreessa Meghan – prinsessa Hollywoodista (Docendo 2019) seikkaperäisesti Meghanin nuoruusvuosista ja rakkauselämästä. Yhdessä kirjan kappaleessa hän käsittelee sitä, millaista Meghanin seuraelämä oli hänen fuksivuotenaan.

Siihen aikaan Meghanin elämä oli tasapainottelua bileiden ja tenttiin lukemisten välillä. Monien muiden nuorten opiskelijoiden tavoin hän asui asuntolassa ja rakasti railakkaita opiskelijabileitä.

Ensimmäinen poikaystävä jätti nuoren naisen


Meghan ihastui opiskelukaveriinsa, 193-senttiseen Steve Leporeen. Ohiosta kotoisin oleva vaalea Lepore oli kuin ilmentymä amerikkalaisesta unelmavävystä. Hän pelasi koripalloa ja opiskeli kurinalaisesti.

Seurustelu Leporen kanssa toi Meghanille pisteitä KKG-sisarten silmissä. Näihin teki ”vaikutuksen, että Meghan oli napannut sellaisen hottiksen”. ”He olivat näyttävä pari”, eräs entinen opiskelukaveri muisteli, kuuluu ote kirjasta.

Suhde jäi kuitenkin lyhyeksi. Orastavasta rakkaudesta huolimatta Steve muutti koripallouransa perässä toiselle paikkakunnalle. Samalla hän jätti Meghanin tylysti.


Kirjan mukaan ”he olivat täydellisen näköinen opiskelijapari”, mutta erimielisyyksiäkin oli.

Steve suhtautui koripallouraansa tavoitteellisesti, eikä hän halunnut notkua opiskelijabileissä yötä myöten. Sillä aikaa kun Steve meni aikaisin nukkumaan, Meghan biletti innokkaasti muiden nuorten kanssa.

Meghan sen sijaan oli innokas bilettäjä ja nautti vapaudesta, jonka yliopisto tarjosi vanhemmista. Hän ryyppäsi ja valvoi myöhään, kirjassa kerrotaan.

Suhde Trevorin kanssa päättyi rumasti


Myöhemmin Meghan tapasi elämänsä ensimmäisen suuren rakkauden, ohjaaja ja tuottaja Trevor Engelsonin. Pari alkoi seurustella vuonna 2004. Lopulta he olivat yhdessä yli yhdeksän vuotta.

Kirjassa kerrotaan, että Trevor ja Meghan rakastivat matkustella yhdessä kaukomaille, jutella omaan alaansa liittyvistä koukeroista ja käydä seurapiiritilaisuuksissa. Meghan oli suhteen alussa syvästi rakastunut mieheen.

Naimisiin he menivät vuonna 2011, mutta avioero toteutui pari vuotta myöhemmin. Trevorin ja Meghanin suhde päättyi puolestaan Meghanin aloitteesta. Kun Meghan oli asunut jonkin aikaa omillaan Kanadassa Pukumiehet-kuvausten takia, hän oli jo tottunut omaan elämäntyyliinsä ilman miestään. Luonne-erot korostuivat erossaolon aikana: Meghan on pikkutarkka ja perfektionisti, joka pitää kotinsa koko ajan siistinä, kun taas Trevoria kuvaillaan rempseäksi, röyhkeän huolettomaksi mieheksi, joka elää jokaista päiväänsä kuin se olisi viimeinen.

Trevorille Meghanin eroaikeet tulivat täysin yllätyksenä. Kirjan mukaan ero oli niin ruma, että Trevor ei halua puhua enää lainkaan entisestä vaimostaan.

Prinssi Harry ja Meghan alkoivat tapailla kesällä 2016.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt