Kuvankauniin Emman, 32, avioliitto Weymouthin varakreivin kanssa oli skandaali – nyt hän elää 130 huoneen palatsissa leijonien ja tiikerien ympäröimänä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuvankauniin Emman, 32, avioliitto Weymouthin varakreivin kanssa oli skandaali – nyt hän elää 130 huoneen palatsissa leijonien ja tiikerien ympäröimänä

Julkaistu: 11.2.2019 19:51

Weymouthin varakreivitär Emmaa ei näy räikeimmissä brittilehtien otsikoissa. Hän elää satumaista luksuselämää Longleatin kartanossa Wiltshiressa, Lounais-Englannissa.

Kun Emma McQuiston, 32, avioitui kesäkuussa 2013 Weymouthin varakreivi Ceawlin Thynnin, 44, kanssa, hänestä tuli historian ensimmäinen tummaihoinen varakreivitär. Parilla on kaksi poikaa, 4-vuotias John ja 1-vuotias Henry.

Parin avioituminen oli vuonna 2013 skandaali. Varakreivin perhe ei hyväksynyt puoliksi nigerialaista Emmaa, minkä vuoksi Ceawlin perhe protestoi häitä. Sulhanen kertoi tuolloin brittimedialle, että hänen äitinsä pelkäsi kuninkaallisen sukupuun tahriintuvan.

Varakreivi kielsi lopulta äitiään osallistumasta häihin ja järjesti vartijoita pitämään huolen siitä, ettei äiti pelmahtaisi paikalle aiheuttamaan kohtausta.

Emma on nigerialaisen öljypohatta Oladipo Jadesimin ja seurapiirikaunotar Suzanna McQuistonin tytär. Hän kertoo työskentelevänsä mallina ja muotijulkaisu Voguen toimituspäällikkönä. Varakreivitär on menneisyydessään työskennellyt myös kokkina.

Emmasta tulee markiisitar, kun hänen miehensä perii markiisin tittelin 86-vuotiaalta isältään Alexander Thynniltä, Bathin seitsemänneltä markiisilta.

Emma ja Ceawlin asuvat käsittämättömän hulppeassa Longleatin kartanossa Wiltshiressa, Lounais-Englannissa. Longleatin kartanossa on 130 huonetta, jotka ovat kaikki yhtä ylellisiä.

Varakreivitär jakaa usein otoksia hulppeista kotitiluksistaan Instagramissa.

Eläinrakkaan Emman ja hänen miehensä 3 642 hehtaarin tiluksille mahtuu mukavasti käyskentelemään yli 500 eläintä. Longleatissa on myös safari, jota kymmenet työntekijät hoitavat päivittäin. Longleatissa on muun muassa leijonia, tiikereitä, kirahveja ja gorilloja.

Alla olevalla Emman jakamalla videolla Longleatin safarin työntekijät lähettävät joulutervehdyksensä.

Lumoavat kuvat ovat tehneet Emmasta melkoisen sosiaalisen median tähden. Häntä seuraa kuvapalvelussa yli 31 000 seuraajaa.

Varakreivitär on myös prinsessa Dianan veljentytär lady Kitty Spencerin hyvä ystävä. Muotipiireissä vaikuttava kaksikko viettää brittimedian mukaan runsaasti aikaa yhdessä. Kitty on luonnollisesti myös Emman hulppeiden illalliskutsujen vakiovieras.

Kitty ja Emma viihtyvät yhdessä punaisella matolla.

Kitty ja Emma Serpentine Galleryn kesäjuhlissa 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?