Kuninkaalliset

Herttuatar Catherine veti ylleen ”morsiuspuvun” ja mykisti kaikki Bafta-gaalassa: sujautti asukokonaisuuteen myös suloisen muiston

rac

Julkaistu:

Prinssi William ja herttuatar Catherine saapuivat perinteitä kunnioittaen Bafta-gaalaan.
Sunnuntai-iltana Lontoon Royal Albert Hallissa järjestettiin Britannian Oscar-gaalaksi kutsuttu Bafta-gaala, jossa jaettiin elokuva-alan palkintoja. Bafta-gaala järjestettiin tänä vuonna 72. kertaa.

Perinteitä kunnioittaen myös prinssi William ja herttuatar Catherine saapuivat gaalaan. Catherine on pukeutunut gaalaan joka vuosi upeasti, mutta tänä vuonna herttuatar vei niin sanotusti potin kotiin.

Herttuatar asteli punaiselle matolle valkoisessa yksiolkaimisessa iltapuvussa. Toisen olkaimen yllä oli röyhelöitä ja kapeaa vyötäröä koristi jopa Catherinen tavaramerkiksi muodostunut vyönauha. Herttuattaren hiukset oltiin taiteiltu näyttävälle nutturalle.


Daily Mailin mukaan Catherinella oli korvissaan edesmenneen prinsessa Dianan korvakorut. Diana käytti samaisia korvakoruja gaalassa vuonna 1991. Jalassaan herttuattarella oli Jimmy Choon noin 550 euron korkokengät.
Asukokonaisuus sai heti ylistystä myös sosiaalisessa mediassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Rakastan hänen mekkoaan!

– Catherine on tyrmäävä! Ja Dianan korvakorut ovat ihana yksityiskohta...

– Catherine näyttää erityisen tyrmäävältä punaisella matolla.

– Kate ei tullut leikkimään. Kauneuden jumalatar.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt