Meghanin siskopuolen katala suunnitelma saavutti lakipisteensä – kun herttuatar kuuli Samanthan aikeista, hän purskahti lohduttomaan itkuun - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Meghanin siskopuolen katala suunnitelma saavutti lakipisteensä – kun herttuatar kuuli Samanthan aikeista, hän purskahti lohduttomaan itkuun

Meghanin siskopuoli aikoo kirjoittaa kaksi paljastuskirjaa yhden sijaan.

Julkaistu: 9.2.2019 18:21

Samantha Marklen suunnitelmat kahdesta paljastuskirjasta ovat saaneet Meghanin pois tolaltaan.

Herttuatar Meghanin perhe on vakiintunut yhdeksi brittimedioiden kestoaiheista. Meghanin perheenjäsenet ja sukulaiset ovat laukoneet eri lehtien haastatteluissa vuorotellen kyseenalaisia kommentteja hovista, herttuattaresta ja perhesuhteistaan.

Esillä on ollut koko isänpuoleinen suku, mutta kenties hanakimmin julkisuuteen on pyrkinyt siskopuoli Samantha Markle. Samantha on useaan otteeseen solvannut Meghania ja hänen puolisoaan prinssi Harrya, sekä muun muassa pyrkinyt kutsumatta Kensingtonin palatsiin.

Meghan ja Harry saavat esikoisensa muutaman kuukauden kuluttua.

Samantha on ailahtelevan käytöksensä vuoksi luokiteltu myös Scotland Yardissa turvallisuusriskiksi.

Samantha on kertonut brittilehdille julkaisevansa siskopuolestaan myös paljastuskirjan, jossa tulee kertomaan omien sanojensa mukaan ”kaiken”.

Kirjasta on liikkunut paljon huhuja, joista viimeisimpien mukaan hän on julkaisemassa kaksi kirjaa yhden sijaan. Niistä ensimmäinen, The Diary of Princess Pushy’s Sister, vapaasti suomennettuna Prinsessa Tyrkyn siskon päiväkirjan on tarkoitus julkaista juuri samaan aikaan Sussexin herttuaparin esikoisen syntymän aikoihin.

Toinen kirja, In the Shadows of The Duchess, vapaasti suomennettuna Herttuattaren varjossa -nimeä kantava opus on tarkoitus julkaista vielä myöhemmin tänä vuonna.

Samantha Markle on vieraillut Britannian aamu-tv:ssä useaan otteeseen.

53-vuotias Samantha on pysynyt vaiti kirjansa yksityiskohdista, mutta lupaa sen paljastavan tietoa herttuatar Meghanista, hänen perheestään sekä kuninkaallisista.

– Tuutulauluista valheisiin... Se kaikki on kirjassani, Samantha myhäili.

– Kirja kertoo kaiken, mitä tapahtuu kulissien takana ja mitä maailma ei tiedä. Luottakaa minuun, sitä on paljon.

Daily Mailin mukaan Meghan järkyttyi kuultuaan Samanthan suunnittelemasta paljastuskirjasta. Hovin sisäpiiristä kerrotaan herttuattaren purskahtaneen itkuun siskonsa ilkeydestä.

Brittimedian mukaan Meghan kertoi ystävilleen lopettaneensa kaiken kirjaa koskevien juttujen lukemisen uutisen jälkeen.

– Kaikesta sanotusta Meghania surettaa eniten paljastuskirja. Hänellä ja Samanthan välit eivät koskaan ole olleet erityisen hyvät, joten hän kokee siskopuolensa käyttävän asemaansa hyväkseen, sisäpiiristä kerrottiin.

Meghan on lehden mukaan nähnyt Floridassa asuvaa siskopuoltaan viimeksi yli kymmenen vuotta sitten.

Meghanin huhutaan nähneen siskopuolensa edellisen kerran vuonna 2008 tämän valmistujaisten yhteydessä. Kuvassa oikealla Meghanin isä Thomas Markle.

Viime aikoina myös Meghanin isä Thomas Markle on antanut lukuisia haastatteluita brittilehdille, joissa hän on itkenyt tyttärensä hylänneen hänet. Herttuattaren ystävät taas väittivät Peoplen haastattelussa Thomas Marklen valehtelevan hänen ja tyttärensä välirikosta. Ystävien mukaan isä ei ole edes yrittänyt olla yhteydessä Meghaniin.

Thomas Marklen lähipiiri syyttää Meghanin masinoineen ystäviensä haastattelun saadakseen positiivista julkisuutta. Thomas Marklen ystävä kertoo miehen tyrmistyneen väitteistä, ettei hän olisi vastannut tyttärensä puheluihin tai viesteihin.

– Se on täyttä sontaa. Pötypuhetta, Markle oli jyrissyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?