Kuninkaalliset

Prinsessa Estelle, 6, riehaantui hiihtokatsomossa: kannusti villisti lippua heiluttaen – pikkuveli Oscar, 2, äimisteli vakavana vieressä

Julkaistu:

urheiluhuuma
Ruotsin kruununprinsessa Victoria seurasi perheensä kanssa alppihiihdon MM-kisoja Åressa.
Ruotsin kruununprinsessa Victoria vietti perjantaina aikaa talviurheilun parissa. Victoria matkusti perheensä kanssa Ruotsissa sijaitsevaan Åren hiihtokeskukseen, jossa he seurasivat alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailuja.

Paikalla olivat kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa prinssi Daniel sekä heidän lapsensa, pikkuprinsessa Estelle ja prinssi Oscar. Ruotsin kuninkaallisten seurassa olivat myös Norjan kruununprinssi Haakon ja prinsessa Mette-Marit.

Svensk Damtidningenin mukaan kuninkaalliset seurasivat tarkkaavaisina ruotsalaisurheilija Lisa Hörnbladin suoritusta alppihiihdossa. 6-vuotiaan Estellen poskia koristivat niihin maalatut Ruotsin liput.

Pikkukuninkaalliset olivat varustautuneet kisahuumaan myös Ruotsin lipuilla, joita he heiluttivat kannustaessaan urheilijoita.
Kisahuuma tarttui nopeasti iloisena ja välittömänä tunnettuun Estelleen. Prinsessa heilutti lippuaan villisti ja kannusti hiihtäjiä huutamalla. Innokas pikkuprinsessa vaikutti Svensk Damtidingenin mukaan nauttivan urheiluhuumasta suuresti. Lehden mukaan Estelle kannusti urheilijoita huutamalla rytmikkäästi ”Vauhtia Ruotsi!”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hieman varautuneempana ja ujompana tunnettu, 2-vuotias prinssi Oscar sen sijaan pysytteli tapahtumien taka-alalla ja seurasi hiihtokisoja tyynenä. Pikkuprinssi ei lämmennyt kisahuumalle, vaan tarkkaili tilannetta vakavana piponsa alta ja piteli omaa lippuaan paikallaan.

Kruununprinsessa Victoria suukotti vakavaa pikkuprinssiä hellästi poskelle pitäessään tätä sylissä.

Voit katsoa toisen kuvan klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.
Koko perhe oli pukeutunut talviseen säähän lämpimästi. Estellellä, Victorialla ja Mette-Maritilla oli kaikilla tupsupipo, jota koristi suuri ”Sweden”-teksti. Prinssi Oscarilla ja Danielilla puolestaan oli tummansiniset tupsupipot. Kuninkaallisilla oli lisäksi yllään toppatakit ja toppahousut sekä lämpimät talvikengät.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat läheisiä kruununprinssi Haakonin ja prinsessa Mette-Maritin kanssa. Mette-Marit on myös prinssi Oscarin kummitäti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt