Herttuatar Meghanin isä aikoo paljastaa totuuden hänen ja tyttärensä välirikosta – jemmasi talteen todisteita, jotka voivat aiheuttaa skandaalin - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä aikoo paljastaa totuuden hänen ja tyttärensä välirikosta – jemmasi talteen todisteita, jotka voivat aiheuttaa skandaalin

Meghanin ystävät riensivät julkisuuteen puolustamaan valtavan huhumyllyn keskelle joutunutta herttuatarta.

Julkaistu: 8.2.2019 20:36

Thomas Markle on tyrmistynyt herttuatar Meghanin ystävien haastattelusta, jossa he syyttävät häntä valehtelijaksi.

Herttuatar Meghanin ystävät antoivat People-lehdelle poikkeuksellisen avoimen haastattelun, jossa he pelkäsivät herttuattaren ja hänen syntymättömän lapsensa hyvinvoinnin puolesta. Ystävät kuvailivat Meghanista julkisuudessa liikkuvien huhujen olevan täyttä potaskaa ja pelkkää kateellisten panettelua.

Oman osansa nimettömänä pysytelleiden ystävien tylytyksestä sai herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 74.

Meghanin isä Thomas Markle on antanut lukuisia haastatteluita brittilehdille, joissa hän on itkenyt tyttärensä hylänneen hänet. Ystävät väittivät Thomas Marklen valehtelevan hänen ja tyttärensä välirikosta. Ystävien mukaan isä ei ole edes yrittänyt olla yhteydessä Meghaniin.

Lue lisää: Brittihovia repii raastava riita – nyt puhuvat herttuatar Meghanin läheiset ystävät: tästä välirikossa on oikeasti kyse

Nyt Thomas Marklen lähipiiri syyttää Meghanin masinoineen ystäviensä haastattelun saadakseen positiivista julkisuutta. Thomas Marklen ystävä kertoo miehen tyrmistyneen väitteistä, ettei hän olisi vastannut tyttärensä puheluihin tai viesteihin.

– Se on täyttä sontaa. Pötypuhetta, Markle oli jyrissyt.

Ystävä sanoo TMZ:lle Marklella olevan todisteita, joilla hän voi vahvistaa puhuvansa totta ja tyttärensä ystävien valehtelevan.

TMZ:lle kerrotaan, että häiden jälkeen Meghan lopetti yllättäen yhteydenpidon isäänsä kokonaan. Isä on yrittänyt tavoittaa tytärtään useita kertoja, mutta turhaan.

TMZ:n mukaan Markle on kertonut lähettäneensä tyttärelleen rakastavan viestin Meghanin ja Harryn hääpäivänä. Hänen mukaansa he myös puhuivat puhelimessa juuri ennen häitä. Marklen mukaan Meghan oli ollut hyvin huolissaan hänen terveydentilastaan ja välittänyt isälleen terveiset prinssi Harrylta.

Thomas Markle on kertonut haastatteluissa, että hänen tyttärensä Meghan on katkaissut välit häneen toukokuisten häiden jälkeen täysin.

Meghanin ystävät sen sijaan kertoivat Peoplelle, että Meghan on surrut isänsä olleen se, joka ei vastaa hänen puheluihinsa.

Jos Markle päättää julkaista hänen ja tyttärensä väliset tekstiviestit, sekä puhelutiedot, voi herttuatar Meghan joutua entistä suuremman kohun keskelle.

Kumpi puhuu totta?

Herttuatar Meghanin nimettömänä pysyttelevät ystävät tuomitsivat Peoplen haastattelussa herttuattaren siskopuolen Samantha Marklen, velipuoli Thomas Markle Jr:n, sekä hänen isänsä Thomas Marklen valehtelijoiksi.

Harry ja Meghan odottavat esikoistaan, joka syntyy tänä keväänä.

– Heistä on tehty Meghanin hylkäämät sisarukset, eikä se ole totta. He eivät ole koskaan olleet osa Meghanin elämää, ystävät latasivat.

– Meghanin isä tietää miten olla yhteydessä tyttäreensä. Isä ei ole soittanut kertaakaan, hän ei ole lähettänyt viestejä. Se on äärimmäisen tuskallista. Heistä on tehty Meghanin hylkäämät sisarukset, eikä se ole totta. He eivät ole koskaan olleet osa Meghanin elämää, ystävät lataavat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?