Sydäntä raastava kirje julki: herttuatar Meghan lähetti Thomas-isälleen itkuisen viestin – isä iski tiskiin pökerryttävän ehdotuksen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Sydäntä raastava kirje julki: herttuatar Meghan lähetti Thomas-isälleen itkuisen viestin – isä iski tiskiin pökerryttävän ehdotuksen

Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet pitkään otsikoissa.

Julkaistu: 7.2.2019 7:20

Herttuatar Meghan yritti ystävien mukaan paikata välejään isänsä kanssa, mutta turhaan.

Britanniassa on seurattu tiiviisti Marklen suvun perhedraamaa, etenkin herttuatar Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen, 74, mutkikkaita välejä. Isä on surrut haastatteluissa tyttärensä katkaisseen keväällä yhteydenpidon kokonaan.

–  Olen pyytänyt paparazzikuvia anteeksi sata kertaa. Ei niiden takia katkaista yhteydenpitoa, sehän on ihan naurettavaa, Thomas jyrisi Good Morning Britain -ohjelmassa joulukuussa.

Hän uskoo välirikon johtuvan vain ja ainoastaan yhdestä asiasta: hänen saamastaan julkisuudesta.

– Ainoa keksimäni syy on se, että he lukevat kaiken mitä minusta kirjoitetaan. Olen antanut vain viisi haastattelua ja niiden haastattelujen perusteella ihmiset kertovat minun sanoneen jotain, vaikka en ole sellaista koskaan sanonut. Meghan ja Harry uskovat sen ja siksi minua vältellään, Thomas suri tv-lähetyksessä.

Thomas Markle syyttänyt brittimediassa Meghanin hylänneen hänet.

Herttuatar Meghanin ystävät tyrmäsivät isän väitteet People-lehdelle antamassaan haastattelussa. Nimettömänä pysyttelevät ystävät syyttivät Thomasia valehtelijaksi ja sanoivat, ettei hän todellisuudessa ole kertaakaan ottanut yhteyttä tyttäreensä.

Lue lisää: Brittihovia repii raastava riita – nyt puhuvat herttuatar Meghanin läheiset ystävät: tästä välirikossa on oikeasti kyse

Ystävät ovat paljastaneet People-lehden haastattelussa Meghanin kirjoittaneen isälleen riipaisevan kirjeen, jossa hän pyysi isäänsä lopettamaan haastattelujen antamisen brittilehdille.

– Isä, sydämeni on särkynyt. Rakastan sinua. Minulla on yksi isä. Lopeta vainoamiseni median kautta, jotta voimme korjata välimme, Meghan itki kirjeessä.

Nimettöminä pysyttelevät ystävät kertovat Peoplelle Meghanin kirjoittaneen isälleen pitkän ja tunteikkaan kirjeen, johon isä oli lopulta vastannut. Isän vastaus oli ystävien mukaan tyrmistyttävä. Thomas Markle oli pyytänyt tytärtään poseeraamaan kanssaan kuvissa lehtiä varten.

– Meghan ajatteli, että se on juuri sitä mitä hän ei halua. Hän ei halua kommunikoida isänsä kanssa median kautta. Meghan sanoi, että kuuntelitko minua ollenkaan, ystävät kertovat.

Meghanin ja Thomas Marklen tiedetään olleen erittäin läheisiä. Nyt isän ja tyttären välit ovat täysin tulehtuneet.

Ystävien mukaan isän asenne on särkenyt Meghanin sydämen. Megan on aikaisemmin kertonut lehtihaastatteluissa olevansa isänsä kanssa erittäin läheinen, mutta yhteydenpito on loppunut kuin seinään toukokuisten häiden jälkeen.

– Meghan tulee aina olemaan musertunut siitä, mitä isä teki.

Heidän mukaansa Meghan oli valmis antamaan anteeksi isälleen jopa lavastetut paparazzikuvat ja halusi hänet häihinsä. Isä ei kuitenkaan saattanut Meghania alttarille terveyssyistä johtuen. Ystävät väittävät, että Harry ja Meghan olisivat jopa lähettäneet auton hakemaan Thomas Marklen lentokentälle, jotta hän voisi lentää Lontooseen tyttärensä häihin. Mies oli kieltäytynyt matkustamasta.

– Missään vaiheessa ei ollut puhetta, että nyt kun tiedämme hänen valehtelevan, niin hän on pulassa. Tom ei vastannut Meghanin tai Harryn puheluihin.

– Meghan soitti isälleen vielä häitä edeltävänä yönä. Hän aneli isää vastamaan, sanoi rakastavansa häntä ja olevan peloissaan. Soittelu oli loputonta, ystävät sanovat People-lehdelle.

Ystävien mukaan Harry ja Meghan olivat yrittäneet viimeiseen asti saada Meghanin isää osallistumaan häihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?