Brittihovia repii raastava riita – nyt puhuvat herttuatar Meghanin läheiset ystävät: tästä välirikossa on oikeasti kyse - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Brittihovia repii raastava riita – nyt puhuvat herttuatar Meghanin läheiset ystävät: tästä välirikossa on oikeasti kyse

Julkaistu: 6.2.2019 19:07

Meghanin ystävät ovat rientäneet puolustamaan herttuatarta ja sivaltavat hänen perheensä valehtelevan julkisuudessa.

Brittihovin, erityisesti herttuatar Meghanin ympärillä on pyörinyt varsinainen kohujen sarja. Muun muassa välirikko herttuatar Catherinen kanssa ja Marklen perheen tempaukset ovat olleet bensaa liekkeihin.

Herttuattarien välirikosta on liikkunut mitä erilaisempia teorioita. Kuninkaallisasiantuntijat uskovat, että Meghan ja Catherine eivät tule toimeen, sillä he ovat luonteiltaan hyvin erilaisia. Eräiden väitteiden mukaan prinssi Harry olisi loukkaantunut verisesti veljelleen Williamille, kun hän oli ilmaissut olevansa huolissaan siitä, miten nopeasti Harryn ja Meghanin suhde on edennyt.

Lue lisää: Uutuusdokumentti valottaa brittihovia repivää riitaa – prinssi Williamin varomaton kommentti Meghanista johti välirikkoon

Herttuatar Meghanin läheiset ystävät ovat antaneet poikkeuksellisen haastattelun, jossa he kertovat mitä hovissa todellisuudessa tapahtuu. Nimettömänä pysyttelevät viisi naista sanovat People-lehdelle olevansa erittäin huolissaan Meghanin jaksamisesta huhumyllyn keskellä.

  • Jutun videolla katsaus Meghanin ensimmäiseen vuoteen brittihovissa.

People-lehti kuvailee naisten tuntevan Meghanin vuosien takaa ja kokevan, että Meghanista on tehty brittihovin pahis. Ystävien mukaan Meghan on kärsinyt hiljaa, kun hänen ja Catherinen väleistä on liikkunut julkisuudessa erilaisia huhuja.

– Vastustamme maailmanlaajuista kiusaamista ja kerromme totuuden ystävästämme, naiset jyrisevät ja kertovat Meghanin puolustamisen olevan heidän syynsä suostua haastatteluun.

– Meg on seurannut ja kestänyt valheita taka-alalta. Olemme huolissamme siitä, miten tämä vaikuttaa häneen ja vauvaan, Meghanin nimettömänä pysyttelevä entinen työtoveri sanoo Peoplelle.

Meghanin ja Harryn esikoinen syntyy tänä keväänä.

Ystävät pitävät pöyristyttävänä, että esikoistaan odottava Meghan on joutunut häiden jälkeen niin suurien paineiden alle.

Kiinnostus Meghania kohtaan on ollut toukokuisten häiden jälkeen valtava.

Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi Meghanin ja hänen isänsä väleistä, sekä väitteistä, joiden mukaan Harry ja Meghan olisivat muuttamassa pois Kensingtonin palatsista, koska välit Catherineen ja Williamiin olisivat viilentyneet.

– Olemme olleet Nottingham Cottagessa, ystävät kertovat ja viittaavat Meghanin ja Harryn kotiin Kensingtonin palatsin tiluksilla.

– Se on pieni ja Meghan on tehnyt siitä kotoisan. Olettamus ja totuus heidän elämäntyylistään ovat kuitenkin hyvin erilaiset. Meghan tekee Harrylle ruokaa päivittäin.

Valehteleeko Meghanin isä?

Herttuatar Meghanin sukulaiset aiheuttivat brittihoville harmaita hiuksia jo ennen häitä. Meghanin siskopuoli Samantha Markle on jouduttu käännyttämään Kensingtonin palatsin porteilta ja velipuoli Thomas Markle Jr. lähetti prinssi Harrylle kirjeen, jossa hän aneli Harrya perumaan häät.

Meghanin isä Thomas Markle on antanut lukuisia haastatteluita brittilehdille, joissa hän on itkenyt tyttärensä hylänneen hänet.

– Olen hyvin pettynyt tähän tilanteeseen, enkä ole aivan täysin varma miksi olemme tässä tilanteessa. Olen yrittänyt tavoittaa Meghania viikkoja. Joka ikinen päivä lähetän hänelle viestin. En ole saanut vastausta, Thomas Markle suri Good Morning Britain -aamu-tv:ssä joulukuussa.

Lue lisää: Herttuatar Meghanin isä laukoi rajuja väitteitä aamu-tv:ssä – paljasti viimein lohduttoman totuuden välirikosta

Meghanin ystävät hämmästelevät Marklen perheen käytöstä People-lehdessä. Heidän mukaansa Meghan ei ole koskaan ollut läheinen sisarustensa kanssa.

Ystävät väittävät Thomas Marklen valehtelevan hänen ja tyttärensä välirikosta. Ystävien mukaan isä ei ole edes yrittänyt olla yhteydessä Meghaniin.

– Heistä on tehty Meghanin hylkäämät sisarukset, eikä se ole totta. He eivät ole koskaan olleet osa Meghanin elämää, ystävät lataavat.

– Meghanin isä tietää miten olla yhteydessä tyttäreensä. Isä ei ole soittanut kertaakaan, hän ei ole lähettänyt viestejä. Se on äärimmäisen tuskallista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?