Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan vieraili prostituoitujen luona – sai banaaneista päähänpiston kesken visiitin: poikkeuksellinen ele keräsi kiitosta

rac

Julkaistu:

banaaniviesti
Herttuatar Meghan vieraili perjantaina One25-järjestössä, joka tukee kadulla työskenteleviä prostituoituja. Kesken vierailun herttuatar halusi käyttöönsä tussin.
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry edustivat perjantaina yhdessä Bristolissa. Herttuapari tapasi paikallisia lapsia, vieraili teatterissa ja tutustui hyväntekeväisyysjärjestöön, joka auttaa paikallisia prostituoituja.

Daily Mailin mukaan Meghan ja Harry vierailivat virallisten edustustilaisuuksiensa aikana One25-järjestössä, joka auttaa Bristolin kaduilla toimivia prostituoituja. Järjestö tarjoaa heille muun muassa ruokapaketteja, vilttejä, kuumavesipulloja ja ehkäisyä sekä tukea asumiseen ja lastenhoitoon.

Meghan osallistui järjestössä naisille tarkoitettujen eväspakettien pakkaamiseen. Herttuatar hääri keittiössä yhdessä vapaaehtoisena työskentelevän Sue Creightonin kanssa. Yhtäkkiä eväitä pakannut Meghan pyysi Creightonilta tussia.

– Minulla on idea, hän totesi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
  • Katso yllä olevalta videolta parhaat palat Meghanin ja Harryn vierailusta One25-järjestöön!
Herttuatar halusi kirjoittaa tussilla viestejä banaaneihin, jotka toimitettaisiin myöhemmin kaduilla työskenteleville prostituoiduille.

– Näin projektin, jonka eräs nainen oli aloittanut kouluruokailussa jossakin päin Yhdysvaltoja. Hän kirjoitti jokaiseen banaaniin lauseen voimaannuttaakseen lapsia. Se oli aivan uskomattoman hieno idea – se pieni ele, Meghan selitti.


Pian herttuattarelle tuotiin tussi, jolla tämä alkoi kirjoittaa eväspaketteihin pakattaviin hedelmiin.

– Minä olen vastuussa banaaniviesteistä, Meghanin kerrotaan todenneen.

Herttuatar taiteili banaaneihin pieniä, naisia kannustavia viestejä kuten: ”Olet vahva”, ”Olet rakastettu” ja ”Olet erityinen”.

Banaanien lisäksi ruokapaketteihin kuului esimerkiksi sipsejä ja urheilujuomaa.


Brittilehtien mukaan herttuattaren poikkeuksellinen ele sai paikalla olleen entisen prostituoidun, nykyään vapaaehtoisena työskentelevän Samin herkistymään.

– Minä luulen, etteivät he välttämättä syö niitä. Luulen, että nämä banaanit ovat kotona kunnes mätänevät, koska minä ainakin tekisin niin, Sam kertoi Daily Mailille.

– Kuulostaa tosi imelältä, mutta kun olet tuolla ulkona tällaiset pienet asiat merkitsevät valtavasti. Meghan otti aikansa kirjoittaakseen niitä. Se on ylellistä, hän jatkoi.


Sam muistutti, että etenkin hyisessä talvisäässä oli erittäin tärkeää, että ulkona värjötteleville naisille tarjotaan lämmikettä ja apua. Britanniassa tuuli perjantaina navakasti ja satoi lunta.

Sam kertoi brittilehdelle, että myös hän oli saanut valtavasti apua One25-järjestöltä. Hyväntekeväisyysjärjestö oli esimerkiksi avustanut Samia hänen lastensa huoltajuuden säilyttämisessä, kun hän työskenteli kadulla prostituoituna. Hän kiitteli organisaatiota lämpimästi ja osoitti kauniit sanansa myös herttuaparille.

– On upeaa, että he päättivät tulla tänne. Se on sydäntä lämmittävää ja saa sinut uskomaan, ettei näitä naisia ole unohdettu tai ettei heistä välitettäisi.


Herttuatar Meghan tunnetaan naisten oikeuksien puolestapuhujana ja feministinä. Ennen avioliittoaan prinssi Harryn kanssa hän otti mielellään julkisesti kantaa naisten asemaan. Herttuattarena hän on joutunut hillitsemään mielipiteitään, mutta on silti tukenut näyttävästi naisia ja tyttöjä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt