Kuninkaalliset

Prinssi George yllätti koiranulkoiluttajan – paljasti naiselle salaisen lempinimensä

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinssin topakka vastaus yksinkertaiseen kysymykseen yllätti koiraansa ulkoiluttaneen naisen.
Cambridgen herttuaparin esikoinen, Britannian prinssi George yllätti koiraansa ulkoiluttaneen naisen Berkshiressä viime lauantaina, kertoo brittilehti The Sun.

Viisivuotias prinssi oli ulkoilemassa isoäitinsä Carole Middletonin ja pikkusiskonsa prinsessa Charlotten kanssa lähellä Middletonien kotitaloa, kun he törmäsivät naiseen puistossa. Nainen kertoi tunnistaneensa pienen prinssin välittömästi.

– Minua kiellettiin ottamasta kuvaa prinssistä, mitä en tietenkään tehnyt. Mutta sitten hän alkoi silittää koiraani, joten ajattelin jutella hänelle hieman ollakseni ystävällinen, nainen kertoi The Sunille sunnuntaina.


Vaikka nainen tasan tarkkaan tiesi, kenen kanssa oli tekemisissä, päätti hän kohteliaisuuttaan kysyä prinssiltä tämän nimeä. Prinssin vastaus kuitenkin löi naisen ällikällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yllätyksekseni hän kertoi nimekseen Archie ja hymyili leveästi. En tiedä miksi hän teki niin, mutta lapset leikkivät usein lempinimillä ja mielestäni se oli todella suloista, nainen totesi.


Sitä, onko Archie prinssin itselleen keksimä nimi vaiko vanhempien antama lempinimi, ei nainen tiennyt. Britannian kuningasperheessä on tunnetusti käytetty paljon lempinimiä. Prinssi William esimerkiksi tunnetaan perheen kesken vompattina ja prinssi Harrya puolestaan kutsutaan salamaksi.


Prinssi George on Cambridgen herttuaparin Williamin ja Catherinen ensimmäinen lapsi. Heillä on lisäksi kolmevuotias tytär Charlotte sekä kahdeksan kuukauden ikäinen poika Louis. George on kruununperimisjärjestyksessä kolmantena, heti isoisänsä Charlesin ja isänsä Williamin jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt