Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan edusti lähes 3000 euron asussa, jossa oli selkeä teema – tuoreet kuvat saivat huhut tulevan vauvan sukupuolesta leimahtamaan

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin vatsan seudulta piukka, yksivärinen edustusasu herätti spekulaatioita.
Ennen avioitumistaan prinssi Harryn kanssa herttuatar Meghan loi nousukiitoista uraa näyttelijänä. Meghan joutui hylkäämään uransa kuninkaallisen elämän vuoksi, mutta nyt hänelle on myönnetty alan kunniatehtävä.

Herttuatar nimettiin hiljattain Britannian kansallisteatterin kuninkaalliseksi suojelijaksi. Keskiviikkona pitkälle raskaana oleva Meghan tapasi ensi kerran Lontoon South Bankissa sijaitsevan teatterin työntekijöitä. Herttuatar tutustui myös teatterin toimintatapoihin ja katsoi lasten teatteriesityksen.


Meghan oli valinnut edustustilaisuuteen pastellia päästä varpaisiin. Hän yhdisti Brandon Maxwellin polvimittaisen leningin samansävyiseen bleiseriin. Hempeää, hitusen vaaleampaa persikan sävyä olivat myös herttuattaren vaaleanpunaiset korkokengät ja pikkulaukku. Hiuksensa Meghan oli kietaissut luottonutturalleen.

Edulliseksi synkronisoitu edustuseleganssi ei tullut. Brittilehti Daily Mailin mukaan herttuattaren asukokonaisuus kustansi hulppeat 2 800 euroa ilman laukkua.


Myös brittihovi jakoi otoksia Meghanista teatterin kulisseissa. Otokset keräsivät hetkessä yli 10000 tykkäystä ja lukuisia ihastelevia kommentteja.
Kommenteissa kiinnitettiin heti huomiota herttuattaren vauvavatsaan. Kuninkaallisfanien mielestä Sussexin herttuaparin odottama lapsi on vatsan muodon vuoksi tyttö.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hänen vatsansa on niin korkealla! Se on ehdottomasti tyttö.

– Hän saa pienen tytön. Ihana asu.

– Tuo on tyttövatsa... Turvallista synnytystä!

Meghan ja Harry eivät ole muiden kuninkaallisten tavoin kertoneet tulevan pienokaisen lapsen tarkkaa laskettua aikaa tai sukupuolta julkisuuteen. Meghanin kerrotaan kuitenkin lipsauttaneen eräässä tapahtumassa, että


Meghan edusti keskiviikkona yksin, sillä prinssi Harry tapasi samanaikaisesti nuoria Kansainyhteisön maista Lancaster Housessa.

Meghan nousi tunnetuksi hittiroolistaan Pukumiehet-sarjassa. Hän esitti sarjassa lakiavustaja Rachel Zanea. Vaikka Meghan näytteli televisiossa kymmenen vuotta, hänen juurensa ovat teatterimaailmassa: Herttuatar opiskeli pääaineenaan teatteria ja kansainvälisiä suhteita Northwesternin yliopistossa. Hän toimi vapaaehtoisena myös heikompiosaisten lasten teatteriohjelmassa Los Angelesissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt