Kohudokumentti pureutui Meghanin ja Catherinen tulenarkaan suhteeseen – kansa jakautui kahtia: ”Hän hullaantui ö-luokan näyttelijättärestä”

rac

Julkaistu:

uutuusdokumentti
Dokumentti hovia repivistä riidoista on jakanut britit kahteen leiriin.
Uunituore dokumentti brittihovin prinssien ja herttuattarien välirikosta on herättänyt kiivasta keskustelua Britanniassa.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen, sekä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viilentyneet välit ovat olleet suurennuslasin alla Britanniassa jo kuukausien ajan.

TV5-kanavan maanantaina esittämässä Kate ja Meghan: kuninkaallinen välirikko -dokumentissa pureudutaan hovin tulevaisuutta edustavan nelikon tulehtuneisiin väleihin.

Dokumentti pyrkii esimerkiksi vastaamaan kysymyksiin, että onko riitojen takana pyrkyrimäisesti hoviin itsensä tunkenut herttuatar Meghan, vai onko välirikko täysin brittimedian keksimää viihdettä.

Yksi dokumenteissa käsitellyistä aiheista ovat prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit, sekä se, miten William suhtautui aluksi Meghaniin. Vanity Fair -lehden kuninkaallistoimittaja Katie Nicholl kertoo Williamin pelänneen Harryn etenevän Meghanin kanssa liian nopeasti ja sanoneen asian suoraan veljelleen. Harryn kuvaillaan suuttuneen asiasta, eivätkä veljesten välit ole enää olleet samat sen jälkeen.

Lue lisää: Uutuusdokumentti valottaa brittihovia repivää riitaa – prinssi Williamin varomaton kommentti Meghanista johti välirikkoon

Britanniassa prinssien puolisot tuntuvat jakavan ihmiset kahteen leiriin. Sosiaalisen median perusteella osa kansasta pelkää Harryn tehneen virheen mennessään naimisiin Meghanin kanssa. Osa puolestaan on vilpittömästi onnellinen prinssin puolesta.


Facebookissa, Twitterissä ja brittilehtien sivuilla esitetty lukuisia näkemyksiä brittihovin tulenarasta tilanteesta.

– William näki heti, mitä Meghan on naisiaan, Twitterissä analysoidaan.

– Jos Harry on todellakin vielä vihainen veljelleen Meghan-kommentista, niin hänen pitäisi aikuistua. William oli vain huolissaan pikkuveljestään. Harrylla ei ole paras mahdollinen naismaku, eräs kuninkaallisfani kirjoittaa Daily Mailin sivuilla.

– Harry on yli 30-kymppinen mies ja kykenevä tekemään omat päätöksensä. Vanhemmat sisarukset voivat olla hieman ylihuolehtivaisia, fanit muistuttavat.

– Harry valitsi Meghanin vaimokseen ja sillä selvä. Heidän asiansa eivät kuulu kenellekään muulle.

– Kuningatar hyväksyi Meghanin. Jos Meghan kelpaa hänelle, niin miksi hän ei kelpaisi muille kuninkaallisille?

Osa briteistä suhtautuu hieman epäillen amerikkalaiseen Meghaniin, joka loi ennen Harryn tapaamista uraa Hollywoodissa.

– Harry hullaantui ö-luokan näyttelijättärestä, sosiaalisessa mediassa puhistaan.


– En malta odottaa, että Catherine on kuningatar ja Meghan joutuu niiaamaan hänelle!

Herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin väitetty kärhämä kummastuttaa kuninkaallisen perheen elämää tarkasti seuranneita brittejä. Sosiaalisessa mediassa huomautetaan, että naiset ovat hyvin erilaisissa asemissa, sillä Catherinesta tulee aikanaan kuningatar.

– Miksi Catherine tuntisi itsensä uhatuksi Meghanin seurassa? Hän on naimisissa tulevan kuninkaan kanssa, heillä on kolme lasta, joista jokainen voisi periä kruunun. Hän on vakaassa asemassa kuninkaallisessa perheessä ja suosittu kansan parissa.

Meghan saa osakseen myös paljon myötätuntoa, sillä hän on tullut hoviin tavallisesta perheestä ja joutuu nyt totuttelemaan elämään kuninkaallisena.

– Miksi Meghan valitsi tällaisen elämän. Kuninkaallisessa perheessä oleminen on kuin elinkautinen tai kiirastuli, Twitterissä kirjoitetaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt