Kuninkaalliset

Parjatun Meghanin yllättävä ele ihastuttaa – herttuapari lähetti tavalliselle kansalaiselle persoonallisen kortin

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuaparin huomaavainen ele sai aikaan ihailevia huokauksia.
Brittihovissa on jo pidemmän aikaan ollut meneillään oikea hullunmylly, josta on syytetty suurimmalta osin kuninkaallisen perheen uusinta tulokasta, herttuatar Meghania.

Oli Meghanista mitä mieltä hyvänsä, sitä ei käy kiistäminen etteivätkö esikoistaan odottavat Harry ja Meghan olisi syötävän suloinen pari.


Tuorein todiste siitä on kiitoskortti, joka kolahti erään kuninkaallisfanin postiluukusta vuoden vaihteen jälkeen. Kensingtonin palatsista lähetetyssä kortissa herttuapari kiittää kortin vastaanottajaa hyvän joulun toivotuksesta.

Asiasta uutisoi Mirror.
– Sussexin herttua ja herttuatar kiittävät teitä ystävällisestä viestistänne, jonka lähetitte jouluksi. Tämä oli teiltä todella huomaavaista ja heidän korkeutensa kiittävät teitä suuresti ja lähettävät parhaat tervehdyksensä teille jouluksi ja uudeksi vuodeksi, kortissa sanotaan.
Kortin vastaanottaja selittää kuvan yhteydessä, että kortti lähetettiin niille, jotka muistivat herttuaparia joulun ajan tervehdyksellä. Vaikka sitä voi olla vaikea uskoa, brittikuninkaallisten tiedetään vastaavan ihailijapostiin tunnollisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuninkaallisfanin seuraajat ihastuivat herttuaparin kuvakorttiin kerta heitolla. Näin he kommentoivat kuvaa:

– Miten söpöä! Ihana kuva.

– Meghanin kasvoilta paistaa rakkaus Harrya kohtaan.
Kortissa on myös ripaus Harrylle ja Meghanille tyypillistä kepeyttä, sillä kortin etukantta koristaa kuva avioparin viime syksyiseltä Australian-vierailulta.


Varsin epävirallisessa otoksessa herttuapari seisoo sateenvarjon alla vapautuneesti hymyillen. Kyseinen kuva taltioitiin herttuaparin vierailulta Dubbosta, jossa rankkasade pääsi yllättämään puhetta pitäneen prinssi Harryn.

Omatoiminen Meghan astui hätiin ja piteli sateenvarjoa puolisonsa yllä sen sijaan, että sitä olisi pidellyt joku parin mukana kulkeneista turvamiehistä. Tilannetta todistaneet ihmiset ihastelivat parin keskinäistä kemiaa ja yhteen hiileen puhaltamista.


Meghanin huomaavaisuutta ihasteltiin samalla reissulla jo toistamiseen. Ruoanlaittoa rakastava Meghan toi suklaamurusin ja inkiväärillä maustetun banaanileivän lahjaksi Woodleyn perheelle, jonka maatilalla he vierailivat.

Benita Woodley kuvaili leipää herkulliseksi ja totesi, että se on myös prinssi Harryn suurta herkkua.

– Meghan sanoi, että toisen luo mentäessä tulisi tuoda mukanaan lahja, joten hän toi. Hän sanoi olevansa hieman huolissaan siitä, että laittoi liian monta banaania leipään. Prinssi Harry sanoi kuitenkin, ettei banaania voi olla koskaan liikaa, Mirror kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt