Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan viihdytti vanhaa ystäväänsä palatsissa – kokkasi itse ja tarjoili bravuuriruokaansa: ”Herkullista!”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Trendikkäät avokadoleivät maistuvat myös herttuatar Meghanille.
Herttuatar Meghan elää kuninkaallista arkea prinssi Harryn vaimona, mutta se ei estä häntä silloin tällöin kutsumasta ystäviään kylään ja tarjoamasta vierailleen pikkupurtavaa.

Herttuatar Meghanin vieraanvaraisuus nousi otsikoihin brittimedioissa, kun herttuattaren hyvä ystävä ja meikkitaitelija Daniel Martin lisäsi Instagramiin kuvan avokadoleivistä, jotka herttuatar on omin kätösin tehnyt.
Kuvan mukaan herttuatar Meghan ja Martin ovat nauttineet teehetken yhteydessä avokadoleipien lisäksi suklaakonvehteja. Koko komeuden kruunaavat hopealautaset, joille herttuatar on asetellut tekemänsä leivät.

Kuvatekstissä Martin viittaa Meghanin lopettamaan Tig-nimellä kulkeneeseen blogiin. Meghan lopetti bloginsa kirjoittamisen mentyään naimisiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Takaisin Tig-päiviimme... Kiitos Meghan, että olit täydellinen emäntä tämän viikonlopun. Kiitos myös siitä, että olet edelleen ”avokadoleipäkuiskaaja”, NAM, Martin kirjoittaa kuvatekstissä.


Avokadoleivät ovat tämän hetken trendiruokalaji ja Martinin seuraajat ihastelevat herttuatar Meghanin kädenjälkeä.

– Ne näyttävät niin herkullisilta, kommentoi eräs.

– Herkullista! Miten onnekas oletkaan Daniel. Herttuatar Meghan on upea. Niin kaunis, lämmin ja välittävä nainen.

– Niin terveellistä, kiitos herttuatar Meghanin!

Kohusta kohuun

Herttuatar Meghanin ympärillä pyörivät kohut eivät ota laantuakseen. Viimeisimmäksi Britanniaa ovat kuohuttaneet hovin työntekijöiden irtisanoutumiset, joiden huhutaan liittyvän Meghaniin.
Viimeisin irtisanoutunut oli herttuattaren henkivartija. Hän ehti olla Sussexin herttuaparin palveluksessa vain puolen vuoden ajan. Daily Mailin mukaan Harryn ja Meghanin turvallisuudesta vastannut henkilö oli ensimmäinen nainen, joka on toiminut kuninkaallisen perheen jäsenen turvatiimin johtajana.


Hovin sisäpiiriläiset kertoivat tuolloin brittimedioille, että henkivartijalla ja Meghanilla oli runsaasti erimielisyyksiä, joiden takia nainen irtisanoutui. Hovista kerrotaan, että henkivartija ei sietänyt Meghanin tapaa käydä spontaanisti halailemassa ja kättelemässä yleisöä edustusmatkoilla.

Henkivartijan kuvaillaan pitäneen sitä suurena turvallisuusriskinä ja uskoi Meghanin saattaneen itsensä vaaraan sellaisella käytöksellä. Henkivartijan mielestä Meghan vaikutti unohtavan, ettei hän ole kuin kuka tahansa muu.


Hovin sisäpiiriläiset kertovat The Sunille, että henkivartija jätti samalla hovin pysyvästi, eikä siirry esimerkiksi toisiin tehtäviin hovin palveluksessa. Hänen uskotaan samalla myös jättäneen työnsä poliisissa.

Meghanin ja henkivartijan kuvaillaan tulleen hyvin läheisiksi kuuden kuukauden aikana, joten irtisanoutuminen tuli Sussexin herttuaparille täytenä yllätyksenä.

Hovin sisäpiiriläiset ovat kertoneet aiemmin brittilehdille, että sopeutuminen kuninkaalliseen elämään on ollut itsenäiselle Meghanille haastavaa. Herttuattarella ja henkivartijalla oli ollut suuria näkemyseroja esimerkiksi siitä, miten Meghan käyttäytyy edustustilaisuuksissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt