Kuninkaalliset

Britit kauhuissaan: Prinssi Philip, 97, ajoi täyttä päätä tuliterällä Land Roverilla – aiheutti kolarin vain kaksi päivää sitten

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinssi Philip hyppäsi Land Roverinsa rattiin alle 48 tuntia onnettomuuden jälkeen. Brittien kauhuksi 97-vuotias Philip ei käyttänyt lainkaan turvavyötä.
Britannian prinssi Philip, 97 vuotta, joutui torstaina vakavaan auto-onnettomuuteen.

Itse autoa ajanut prinssi rysäytti kookkaalla Land Rover Freelander 2 -autollaan Kia-merkkisen henkilöauton kylkeen. Onnettomuus tapahtui Sandringhamin kartanon lähettyvillä, Norfolkissa sijaitsevalla tiellä A149.

Philipillä oli tilanteessa väistämisvelvollisuus, mutta hän joutui tuulilasiin osuneen auringonpaisteen sokaisemaksi eikä huomannut henkilöautoa.

Norfolkin poliisi kertoi Telegraphille, että Kia-merkkistä autoa ajanut 28-vuotias nainen sai törmäyksessä viiltoja polveensa ja 45-vuotias matkustaja mursi ranteensa. Kyydissä olleelle vauvalle ei käynyt kuinkaan. Kolarin aiheuttanut prinssi Philip säästyi myös vammoitta.


Kolarin jälkeen Britanniassa puitiin sitä, miksi 97-vuotias Edinburghin herttua saa edelleen ajaa itse autollaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hyppäsi uuden autonsa rattiin välittömästi

Daily Mail uutisoi nyt, että autoilua rakastava prinssi on palannut rattiin vain alle 48 tuntia onnettomuuden jälkeen. Hänet kuvattiin lauantaina aamupäivällä ajamassa täyttä päätä tuliterällä Land Roverillaan.

Brittien kauhuksi Philip ei käyttänyt lainkaan turvavyötä.

Kuvat voit katsoa Daily Mailin jutusta täältä.


Brittilehti kertoo, että myös kuningatar Elisabet kuvattiin myöhemmin torstaina lähellä onnettomuuspaikkaa ajelemassa ilman turvavyötä.

Prinssi Philipin hyvä ystävä Gyles Brandreth kertoi People-lehdelle, että prinssi varmasti suostuu lopettamaan ajamisen, jos sitä vaaditaan häneltä. Brandreth huomautti, että vanhan ihmisen elinpiiri on pieni, joten ajaminen voi olla hänelle suuri ilo.

– Philip ajelee tapaamaan vanhoja ystäviään. On iäkkäälle ihmiselle upea asia, että hän on tarpeeksi itsenäinen voidakseen hypätä autoon ja lähteä tien päälle, Brandreth sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt