Kuninkaalliset

Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön

rac

Julkaistu:

Britannia
Prinssi Philip selvisi kolarista vammoitta.
Buckinghamin palatsi tiedotti torstaina Edinburghin herttuan, 97-vuotiaan prinssi Philipin joutuneen auto-onnettomuuteen lähellä Sandringhamin kartanoa.

Onnettomuus tapahtui noin kello kolmelta iltapäivällä paikallista aikaa kun prinssi Philipin ohjaama Land Rover osui Kia-merkkiseen autoon tiellä A149.
Brittihovin mukaan prinssi Philip ei loukkaantunut onnettomuudessa. BBC:n mukaan Kia-henkilöautossa olleet kaksi naista tarvitsivat onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoa, mutta heidät on sittemmin kotiutettu.

BBC:n haastattelemat silminnäkijät kertoivat avustaneensa 97-vuotiaan prinssi Philipin ulos Land Roverista onnettomuuden jälkeen. Silminnäkijöiden antaman lausunnon mukaan prinssi oli tajuissaan, mutta erittäin järkyttynyt tapahtumasta ja shokissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Onnettomuuspaikalta julkaistut valokuvat paljastavat, että kolarissa olisi voinut olla aineksia myös tapahtunutta vakavampiin seurauksiin.

Prinssi Philipin ajama, suurikokoinen Land Rover on kaatunut tielle oikealle kyljelleen ja asfaltille on levinnyt runsaasti lasinsiruja sekä auton rikkoutuneita katteita. Tapahtumassa osallisena ollut Kia puolestaan vaikuttaa joutuneen hallitsemattomasti pensaikon reunustamaan ojaan.


Myös useat tapahtumapaikan ohitse ajaneet silminnäkijät ovat ihmetelleet BBC:lle, että prinssi Philip selvisi kolarista vammoitta, sillä jäljet onnettomuuspaikalla vaikuttivat heidän mukaansa varsin karuilta.

Prinssi Philipille tehtiin Sandringhamin kartanossa lääkärintarkastus, jonka tulosten mukaan hän on kunnossa torstaisen rysähdyksen jäljiltä.


Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat majoittuneet Sandringhamin kartanossa joulusta lähtien. Elokuussa 2017 virallisesti eläkkeelle jääneen prinssi Philipin terveydentila on heikentynyt viime vuosina, ja hän on jättänyt useita perinteisiä juhlatilaisuuksia väliin.

Prinssi Philip, 97, joutui kolariin – kuninkaallisasiantuntija otti tiukasti kantaa: ”Yllättävää, että herttua ajaa edelleen itse”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt