Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan häkellytti: Pukeutui ensin halpavaateketjun mekkoon – purjehti sen jälkeen kameroiden eteen 5 000 euron paljettiunelmassa

rac

Julkaistu:

Tyyli
Herttuatar Meghan bongattiin päivällä yllään 35 dollaria maksava H&M:n mekko, mutta illalla näky oli aivan toinen.
Sussexin herttuatar Meghan Markle vieraili keskiviikkona Mayhewin löytöeläinkodin hyväntekeväisyystapahtumassa.

Hän oli pukeutunut tilaisuutta varten Armanin takkiin ja hänen kädessään keikkui Stella McCartneyn käsilaukku. Muotitarkkailijoiden yllätykseksi herttuatar oli kuitenkin pukenut takin alle H&M:n mekon.Fox Newsin mukaan vaatejätin äitiysmekon hinta on vain 34,99 dollaria. Uutissivusto povaa, että kyseisen vaatekappaleen myynti lähtee pian melkoiseen nousuun, sillä Meghanin pukeutumista seurataan aktiivisesti ja jäljittelijöitä löytyy sankoin joukoin.


Halvan vaatteen valinta on herättänyt ihmetystä, sillä Meghanin kerrotaan käyttävän kuninkaallisista eniten rahaa vaatteisiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hänen väitetään jopa pitäneen ”Sayonara Zara” -juhlat tultuaan kuuluisaksi. Juhlissa hänen kerrotaan avanneen vaatekaappinsa vieraille, jotka saivat viedä mukanaan kaikki halpisvaatteet.


Samana iltana herttuatar ja prinssi Harry saapuivat Cirque du Soleilin Totem-esitykseen. Näky oli täysin päinvastainen kuin päivällä, sillä H&M:n mekko oli vaihtunut liki 5 000 euron arvoiseen paljettiluomukseen.

Meghanin asu on suunnittelija Roland Mouretin käsialaa ja sen hinnaksi ilmoitetaan 5 595 dollaria, eli noin 4 900 euroa.


Hän oli täydentänyt asunsa mustilla Stuart Weitzmanin sandaaleilla (398 dollaria) ja Givenchyn satiinilaukulla. Kädessään hänellä oli kultainen rannerengas, joka kuului aikoinaan prinsessa Dianalle.

Page Six tietää kertoa, että muotisuunnittelija Mouret on Meghanin läheinen ystävä.

– Herttuatar tietää erittäin hyvin, mistä hän pitää. Tärkeintä onkin kuunnella häntä ja tehdä yhteistyötä, Mouret kertoi New York Postille viime vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt